Hogy vegyem rá apát, hogy borotváljon meg alul?
Figyelt kérdés
Nem akar:( Én meg már nem látom:(2013. ápr. 5. 15:12
1/20 anonim válasza:
hát ha nem akarja akkor nem hiszem hogy rá tudod venni :). menj el kozmetikushoz, de ha nem szeretnél akkor hagyd úgy ahogy van, én terhesség alatt nem foglalkoztam ilyennel.
2/20 anonim válasza:
tükörrel sem látod?Én úgy csináltam,na meg kitapogattam. :D
3/20 anonim válasza:
Lehet bunkónak fog hatni a mondanivalóm, ezért előre is bocsánat. Ha nem akar, minek erőltetnéd? A végén én sem borotváltam sosem, baromira nem érdekelt. A doki sem azt nézi.
Egyébként lehet hogy fél tőle, hogy esetleg megvághat....
4/20 anonim válasza:
megértem, hogy nem akar, az én párom attól kiborul, ha saját magamnak borotválom a lábamat, aggódik, hogy megvágom magam, hát még ha ő csinálná, ott lent..! szerintem is menj kozmetikushoz, vagy hagyd a fenébe:))
5/20 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy apukád nem akar megborotválni.
6/20 anonim válasza:
de igen, ha nagyon zavar, akkor kozmetikus.
8/20 anonim válasza:
Teljesen úgy jött le, hogy az apád nem akar leborotválni. :S Azt hittem először valami vicc lesz...
Ebben az esetben nem kell erőltetni menj el gyantáztatni, ahogy mondták, ha nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!