Hogyan vegyem rá a babámat, hogy mozogjon amikor NST-re megyek?
Figyelt kérdés
Ma voltam először és az a baj, hogy ezt a vizsgálatot nálunk mindig délelőtt csinálják és az én picúrom ilyenkor iszonyat lusta. Alig-alig jelentkezik be, nálunk délután és este indul be a tánc. Sajnos csokit meg ilyeneket nem vethetek be mert cukros vagyok, a sétálgatás sem segített nagyon. A nővér meg is rázta a pocakom hátha alakul valami de csak a fenekét nyomta a hasamhoz és maradt nyugiban. Így ,most küldtek kontroll NST-re és kiírtak flow vizsgálatot is. Nem szeretném ha azért lenne előbb szülés mert akkor nézik amikor alszik. Valakinek valami ötlet? 36hkm2012. dec. 12. 11:51
1/10 anonim válasza:
Én egy kis ásványvizet ittam olyankor.Nekünk bejött.
Sok sikert nektek is:)
2/10 anonim válasza:
Ha nem ehetsz és ihatsz cukrosat, akkor még én is a szénsavas ásványvizet tudom javasolni. Nekem attól mindig beindul a kicsi és nem kell csak egy-két korty.
3/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítséget, akkor a következőnél megpróbálom a szénsavas vizet. Mentek a zöld kezek:-)
2012. dec. 12. 12:46
4/10 anonim válasza:
Szia nekem a kóla csoki kombit javasolta a doki....hát nem volt semmi azt hittem kiugrik...mert terhesség alatt nem ittam koffeineset sosem...csokit azt persze ettem...de bejött nagyon jo volt..:-))
5/10 anonim válasza:
Szia, én IR-es vagyok, én sem ehettem csokit, de néha ittam zéro cola-t, mert nálunk is lusta volt a baba, és sokszor 1 órát a gépen ültem. Ill. vannak diabetikus csokik is, édesítőszerrel.
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a többi választ is. Hogy a zéró kóla nem jutott eszembe.. Mindent bevetek majd amit ajánlottatok mert tényleg nagyon lusta a kis drágám még reggel:-)
2012. dec. 12. 17:46
7/10 anonim válasza:
koffein akármilyen formában. Pár korty energiaital, kávé - diétás.
8/10 A kérdező kommentje:
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, most voltam vizsgálaton és nem győztem nyomkodni a gombot annyit ficánkolt a picúr. Teljesen elégedettek voltak vele és ennek nagyon örülök. Mindenkinek további szép napot és jó babázást:-)
2012. dec. 14. 08:12
9/10 anonim válasza:
Szuper,örülök neki:)
További jó egészséget és boldogságot kivánok:)
...és hamarosan jössz a babák témához:)))))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm és viszont kívánom. És persze már alig várom, hogy babázhassak:-)
2012. dec. 16. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!