Zala megyei anyukák, Zalaegerszegi kórház! Vélemények melyik a jobb nőgyógyász Vörös Zéta, avagy Horváth Tihamér? 4. babámat várom, és nem vagyok biztos a döntésemben ki legyen a fogadott orvosom!
Én az 1. babámat várom, Zéta az orvosom és eddig maximálisan meg vagyok elégedve. pedig nekem is problémás a terhességem, volt kórház is, áll görcsök stb. de bármikor kereshetem, mindig megnéz ha kis gondom is van, szóval azt érzem, nem hagyna cserben ha valami történne. sajnos uh-ja nincs, ez tényleg rossz, de minden más téren tökéletes. én is beleláttam a dolgokba, mikor bent voltam a kórházban, minden szobatársamnak fogadott orvosa volt, és az enyém volt az egyetlen aki minden nap bejött, megnézte hogy vagyok. a többiekre egy hétig rá sem nézett az orvosuk!
Jó babavárást!
31hkm
sziasztok !
Én most vagyok 27 hetes km ,és a Zéta az orvosom ,eddig sok véleményem nincs róla magánrendelőjébe járok ,mivel nem volt semmi gond eddig 4 hetente találkozok vele ,kicsit azért félek mivel hallok negatív véleményt is róla :) kiváncsi vagyok a véleményekre aki nála szült :)) előre is köszi
A Horváth Tihamér nagyon paraszt és ultrahangozni sem tud (már) tiszta hülyeséget mondott amitől frászba voltunk napokig aztán elmentünk egy spéci orvoshoz aki végül megnyugtatott minket hogy minden renben...amióta nem merik elfogadni a pénzt rettenet paraszt a Horváth is meg a Németh is...úgy beszélnek a kismamákkal hogy szégyen hogy még dolgozhatnak...
2 orvos van most Zegen akik odafigyelnek emberségesek és pénz nélkül bármikor segítenek a Vörös dr és a Varnyú Richárd dr...le a kalappal előttük...kár hogy el vannak nyomva és a többi lusta világfájdalmas nőgyógyász tanulhatna tőlük (amúgy a Vörös dr is mindig ránéz uh val a babára hülyeség hogy nem ultrahangoz csak a genetikát nem ő csinálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!