Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zala megyei anyukák, Zalaegers...

Zala megyei anyukák, Zalaegerszegi kórház! Vélemények melyik a jobb nőgyógyász Vörös Zéta, avagy Horváth Tihamér? 4. babámat várom, és nem vagyok biztos a döntésemben ki legyen a fogadott orvosom!

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 22:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
10/10-nek, én is a Zétához jártam és nálam se vette észre a kb 5x6 cm miómámat, ami konkrétan ki is domborodott a hasamon a 12. héten már (csak nem tudtam mi az). A Kovács dr. vette észre a 12 hetes uh-n. Aztán a mindvégig farfekvéses babámat simán elnézte uh-al koponya végűnek. Mondtam is neki, hogy ezt nem értem, mert nem úgy érzem mintha megfordult volna, éreztem egész nap, hogy hol a feje. Másnap mentem a Kovács dr-hoz genetikaira aki azzal kezdte, hogy még mindig faros. Azon kívül, hogy a Zéta emberi hangnemben tud kommunikálni és keves, szerintem nem a legjobb szakember sajnos.
nov. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!