Létezik, hogy valaki a 7. hónap közepéig nem veszi észre, hogy terhes?
Adott egy 19 éves lány. Most 38 hetes. Azt mondta, csak január végén kezdte érezni, hogy valami van, akkor kezdett hízni, és SEMMI jele nem volt korábban. Én ezt nem tudom elhinni. Így végigpiálta, végigbulizta, végigdrogozta a terhességet. Én kizártnak tartom. Még ha egy teltebb nőről van zó, esetleg elhiszem, mert ő megszokhatta, hogy hormonproblémák miatt rendszertelen a mensije, és talán azt sem veszi hogy hízik, mert nem olyan látványos. De ez a lány eredetileg kb 45 kiló. Mé a rossullétek hiányát értem, sokan nincsenek vacakul. (vagy betudta az alkoholnak, hogy másnapos??)
Nagyon kiborított a dolog.
Még pocakban a pici, uh alapján egészséges, de azon kívül egy vérvétel volt, és ezek nem számítanak ilyenkor már sokat. Ugye l hiába nézik 32 hetesen az orrcsontot bármit- ilyenkor már nyilván megvan. (kicsit kíváncsiskodtam én is)
Rendezett babaváró bulit, hogy majd ő megmutatja milyen szuper ő. Hogy most azóta mit csinál és mit nem, azt nem tudom. De gondolom így, hogy kiderült, már azért nyakon csapkodnák páran ha folytatná azt az életmódot (bár hasonló barátok nem biztos, de talán az anyja, nővére igen)
Pár hét (vgy annyi sem) és kiderül- bár sok mindent születéskor azért nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!