Létezik, hogy valaki a 7. hónap közepéig nem veszi észre, hogy terhes?
Adott egy 19 éves lány. Most 38 hetes. Azt mondta, csak január végén kezdte érezni, hogy valami van, akkor kezdett hízni, és SEMMI jele nem volt korábban. Én ezt nem tudom elhinni. Így végigpiálta, végigbulizta, végigdrogozta a terhességet. Én kizártnak tartom. Még ha egy teltebb nőről van zó, esetleg elhiszem, mert ő megszokhatta, hogy hormonproblémák miatt rendszertelen a mensije, és talán azt sem veszi hogy hízik, mert nem olyan látványos. De ez a lány eredetileg kb 45 kiló. Mé a rossullétek hiányát értem, sokan nincsenek vacakul. (vagy betudta az alkoholnak, hogy másnapos??)
Nagyon kiborított a dolog.
Nem tudom egyébként, hogy mi van a babával, nekem a párom mesélte, aki a nővérét ismeri a lánynak (szóval eléggé közvetett módon jutott el hozám), a nővérét amúgy én is ismerem..
Na, hát én is úgy gondolom inkább nem akart tudomást venni róla.
sok ilyen nő van nálunk a faluban, akik "véletlenül" a 3. hónap után döbbentek rá, hogy terhesek.. az egyik például így szült 4 gyereket! Egyiket sem vette észre...
Egyértelmű, hogy kamu!!! Ilyen nincs!
Sógornőm a második gyerekével volt így állítólag nem vette észre hogy terhes. Nagyon felelőtlen életmódot él-folytat rengeteg kikezeletlen nőgyógyászati fertőzése volt ciklusa összevissza nem is foglalkozott vele nemhogy orvoshoz járjon! Hol érdekelte őt az hogy hónapokig nem jön meg neki, csak örült,hogy nem kell betétre költeni.
Ő is komoly gyógyszerfüggő ráiszik, meggyőződésem hogy néha rá is drogozott de ezt tagadja. Állítása szerint nem mozgott a baba meg ő azt hitte csak elrontotta a gyomrát meg ilyenek.
30 hetesen járt először uh-n ahol hetekig nem is tudtak biztosat mondani a szülés várható időpontját illetően mert a baba kicsit kisebb volt mint a kora így 2-3 heteket tologatták a szülés időpontját. A meredek a történetben nem is ez hanem hogy megszülte és örökbefogadta egy család egyből a kisfiút. Csak azt nem tudom, vajon tudták e hogy szegény baba gyógyszereken drogokon pián "élt" hónapokig...nem hiszem...:(
Volt egy műsor, nem tudtam h terhes vagyk volt a címe.
Szerintem az ilyen nem vettem észre 90%- ban az a kategória, aki titokban akarta megszülni és mondjuk örökbe adni, csak korábban indult a szülés és mondani kellett valamit.
A szomszédom 5 hónapos terhesen vette észre hogy terhes!
Ez komoly! Egészséges lett a baba, csak az egyik veséje lett kisebb mint a másik.
Én elhiszem, hogy van ilyen. Van anyuka ismerős, aki alig volt 50 kg, mikor teherbe esett, hozzá pedig magas, tehát rá lehet mondani, hogy kifejezetten vékony. Neki a 7. hónapig nem volt pocakja. És a babája is lusta volt végig, alig-alig mozgott. Azt mondta, hogy semmi erős mozgás nem volt, csak nagyjából a 32.-36. hét között, utána megint éppen hogy. Ha nem lett volna rendszeres a mensese és nem tervezték volna a babát, mondta, hogy tán észre sem vették volna elég sokáig, hiszen a babamozgás kb. annyira volt erőteljes, mint amikor a belei mozogtak. És most novemberben gyönyörű, egészséges kislányt szült, a terhességnél és szülésnél semmi komplikáció nem volt, csak simán nem nőtt a pocija.
Tehát én el merem hinni, hogy bizonyos kedvezőtlen körülmények ha összejönnek, főleg olyan körülmények között élő/mozgó lánynál, mint akit emlegetsz, simán jöhet a meglepetés, mikor egyszer már a babától nőni kezd a poci.
Ha csak abból indulunk ki, hogy iszik, bulizik, drogozik, nem meglepetés, hogy rosszul van, szédeleg, émelyeg, max. betudja az előző estének. Ha a babája nyugodt természet, vagy kevésbé mozgékony, hiheti, hogy szétcsapta a gyomrát és a belek mozgolódnak. Egy erősebb mozdulatnál lehet hogy csak állt és pislogott, de kétlem, hogy pont erre az eshetőségre gondolt volna, mindenesetre talán nem foglalkoztatta a dolog.
Egy szó, mint száz, én feltételezem, hogy előfordulhatnak ilyen hihetetlenül szomorú véletlenek (mármint hogy egy ilyen életvitelű lány teherbe esik, és észre sem veszi).
Esetleg lehet tudni, hogy mi lesz a babával? Vagy változtatott az anyuka?
Én azért reménykedem, hogy megváltozik a leányzó és a baba egészséges lesz. Tudom, az élet... de remélem a happy end-et. :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!