Gomba 23hetes terhesen veszelyes? Kinek mit adott ra az orvosa? Sok csokitol lehet? (azt mondta a dokim hogy valoszinu attol van. )
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 20:05
1/5 anonim válasza:
Én nagyon sok csokit ettem terhesség alatt és nem lettem gombás... Igazából ilyenről én nem hallottam, h csokitól előjöhet. :-O
2/5 anonim válasza:
de...a candida....kegyetlen. Barinőmnek a szülés után jött ki. Borzasztó szigorú diéta.
3/5 anonim válasza:
persze, hogy veszélyes
minden fertőzés veszélyes, hiszen felfelé indulhat a méhed felé, aminek tragikus következménye is lehet
tehát kezeltetni kell feltétlenül
egyébként állapotosan hajlamosabbak vagyunk fertőzéseket, gombát összeszedni
4/5 anonim válasza:
a gombáknak szuper tápanyag a cukor, gondolom erre gondolt a doki. létezik candida-diéta is, amiben kerülni kell a cukros dolgokat.
én gyno-pevaryl kúpot és canesten krémet kaptam rá, még csak most kezdtem a kezelést, remélem segíteni fog.
5/5 anonim válasza:
Mivel 23 hetesen még jó eséllyel zárt a méhszájad, így azért e miatt ne legyenek álmatlan éjszakáid. Sajnos ez terhesen elég gyakori, ha aktív szexuális életet élsz elég egy kis hámsérülés, és már "meg is van a baj". Szóval ne aggódj, nem lesz a gyerkőcnek semmi baja! Nekem Canesten Kombit javasolt az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!