14 éves vagyok (lány) és az lenne a kérdés hogy ha én teherbe esnék akkor a gyámügy az el-e vehetné a babámat?
Figyelt kérdés
Most nem vagyok kíváncsi hogy 14 éves vagy és ne vállalj meg ilyenek hanem konkrétumokat kérek. Tehát a szüleimre nem bízhatom magam mert albérletben lakom egyedül és a párom az dolgozik és ő tart el és a gyám még nem engedi hogy más legyen a gyámom anyámékon kívül, és anyuék nélkül mehetek szülni vagy valami orvosi terhes vizsgálatra?2013. ápr. 3. 16:14
11/11 anonim válasza:
nem inkabb baribabazni kene szex helyett???
miert akarsz felnott lenni azt hiszed az jo???
hat elarulom nem jo
tanulj elj tancolj zenelj rajzolj
utazz ismerj meg mas embereket mas kulturakat mas orszagokat TANULJ. almodozz ismerkedj es ismerd meg magad foleg.
ha igy haladsz egy ronda elhizott buta es megkeseredett koraven no leszel aki 30 evessen kiabalni fog,,nem volt gyerekkorom en meg soha nem eltem,
yerek nem eletcel korai szex csak banatot okoz es kiuresedett eletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!