Melyik pocakban ki lakik? (fiú vagy lány) +1
Figyelt kérdés
Ránézésre melyik terhességnél híztam többet? Ugyan annyiról indultam mindkettővel.
2013. márc. 31. 16:37
1/18 anonim válasza:
Az első képn lány, a másodikon fiú, és szerintem a másodikon vagy 'kövérebb'
2/18 anonim válasza:
Második képen vékonyabbnak tűnsz. 1. lány, 2. fiú ?
4/18 anonim válasza:
Az első biztos lány,szerintem a második is,de kicsit bizonytalan.A másodiknál többet híztál.
5/18 anonim válasza:
Szerintem az elsőn kevesebbet híztál és ott lány van a pociban, a másodikon a fiú :)
6/18 anonim válasza:
Csalóka, hogy az elsőn szoknya van rajtad, a másodikon nadrág. Szerintem az elsőn nagyobb pocid van, az inkább lányos pocak, a második hegyesebb, fiúsabb. Hízás szempontjából szerintem kb. ugyanúgy nézel ki, csak a pocak nagyobb az elsőn, így én úgy gondolom azon van "súlyosabb". De semmiképpen sem kövérebb! :)
7/18 anonim válasza:
Szerintem meg a hízás tök ugyanannyi vagy majdnem de a másodikon tényleg hegyes és teljesen más elrendezésű a pocak:) Mindkettőn ugyanannyi idős terhes vagy? Azt nem tudod véletlen hogy hogy fekszenek? Ebben a has alak témában nem annyira hiszek:) nekem mind3 babámmal olyan hasam volt mint neked az első képen és fiú-lány-fiú lett.
8/18 A kérdező kommentje:
Mindkettő 35 hetesen készült.
Mindkettőn fejvégű a baba.
Az első valóban lány lett, a másodikat még nem tudjuk.
A hízást majd kicsit később elmondom, meg érdekelnek a további vélemények is a nemet illetően :)
2013. márc. 31. 16:55
9/18 anonim válasza:
7es vagyok :) értem köszi:) Egyébként az is érdekel hogy mennyi a plusz így ránézésre? Szerintem max. 9-10kiló ha alacsony vagy akkor még lehet annyi sem:)
10/18 A kérdező kommentje:
165cm vagyok
2013. márc. 31. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!