Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok valaki kipróbálta már...

Jázikaaa kérdése:

Lányok valaki kipróbálta már a Women Secret (fiú/lány) tesztet? Ha igen bejött e?

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon utánanéztem a neten mikor még nem tudtuk a nemét.Feltűnt, hogy csak egy helyen árulják ott is 10 ezer ft-ért és egy fórumban sem meg sehol nem írnak róla semmit max egy két külföldi oldalon.Nekem emiatt volt gyanús, hogy csak pénzlehúzásról lehet szó.Nem hinném, hogy így mertem volna 10 ezret utalni olyan dologért amiről nincs semmi hihető infóm.Úgyhogy inkább megvártam, mit mond az orvos 18 hetesen:)Üdv:356 hetes kismama
2013. márc. 27. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:
356hetes kismama?:-) Na ezek után senki ne mondja,hogy "még egy baba sem maradt bent" :-):-)
2013. márc. 27. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
:Dvalahogy mindig félregépelek:)35 amúgy:)
2013. márc. 27. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves első.igazad lehet nekem fel sem tűnt.de hátha jelentkezik valaki aki megrendelte és kipróbálta.és neked mi lesz a baba?
2013. márc. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!