Van a tarsolyodban fiú és lány név is? Ki lakik a pocakban?
mi azt választottuk,hogy legyen meglepi nem számít fiú vagy lány egészséges legyen:)
így mindkét fajtából volt egy-egy név
úgy terveztük,ha lány akkor Noémi,ha fiú akkor Zétény lett volna.
Kislányunk született,de nem Noémi lett nem illett hozzá a az a név:)így nem volt másik név
ezért a szőlésznőnk után Anna lett annyira illett rá az a név:)))
Sosem gondolkodtunk fiúban, nem is volt fiúnevünk, szóba se került, ellenben mindenből rózsaszínt a mi kis Napsugarunknak.
Bejött, a 4D, és a kromoszómavizsgálat minket igazol :)
Mi sem szerettük volna tudni a nemét előre. Nekünk már jó 10 éve megvolt talonban a két név (Anna és Botond), de valahogy mindig azt hittük, hogy nekünk biztos, hogy fiunk fog születni... a kórház felé autózva azonban belémhasított, hogyha mégis lány, akkor legyen Anna Tünde, mert úgyis Kistündéremnek hívtam végig a várandósság alatt.
Így aztán lett egy Tündérpankánk :-)
A második várandósságnál már a 12. héten teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Ő Botond Mihály lett (Mihály az apja után), a szülésnél nem is kellett lánynevet bediktálni, mert előtte az Uh-n ők is látták a komplett alszerkót.
Az első lányunk Beatrix- nagyon okos! :D
Másodjára nem mondta meg a doki,fiúra tippeltünk,úgy volt,Apa nevét kapja,de a terhesség vége fele eszembe jutott lány név is -1.keresztnév az anyja neve (Anasztázia Izabella- Anizának becézzük :D )
Most harmadjára szintén nem tudjuk kit várunk,így ha fiú,akkor Apa nevét kapja,ha lány,akkor Alexandra lesz. Sokat agyaltam a neveken,mire végre Apa is bekapcsolódott,és erre a névre "bökött" :)
Mindenkinek boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:30 heteske
Nekünk fiú lesz és Péter Olivér.Nekem az oli tetszett páromnak Petya,úgyhogy így megegyeztünk ha lány pedig Dorina :) De csaknem nő vissza a kukaca! :)
Minden jót nektek kismamák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!