Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van a tarsolyodban fiú és...

Van a tarsolyodban fiú és lány név is? Ki lakik a pocakban?

Figyelt kérdés
Második kisfiunkat várjuk, Balázs lakik a pocakban, 29 hetes. Viszont "B" tervként (ha mégsem kukacos) kellene egy lány név is. Ti hogy vagytok ezzel? Egy ismerősöm váltig állította, hogy neki csak fia lehet és Attila lesz a baba. És mit ad isten, lett egy gyönyörű lányuk. Lánynév viszont nem volt, így a szülőszobában volt az ablakban egy cserepes virág, így a kislány Virág lett. Nem akarok így járni.
2011. júl. 7. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiamnál csak fiú név volt,lányon nem is gondolkoztunk,bár nekem egy név volt ami tetszett,de nem volt róla szó mi lesz ha lány lesz! Most pont fordítva vagyunk,csak lánynevünk van,és kiderült,hogy kislányunk lesz! Ugyan most gondolkoztunk fiú néven is de nem találtunk egyet sem.
2011. júl. 7. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi eleve kiválasztottunk egy fiú és egy lány nevet.Bár az én szülésem császárral végződött,útközben a műtőig kérdezték a neveket is és én csak a lányt mondtam,hiszen tutira tudtuk hogy lány lesz,de a nővér azt mondta,de azért mondjak egy fiú nevet is biztonság kedvéért.
2011. júl. 7. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
48%

mi azt választottuk,hogy legyen meglepi nem számít fiú vagy lány egészséges legyen:)

így mindkét fajtából volt egy-egy név

úgy terveztük,ha lány akkor Noémi,ha fiú akkor Zétény lett volna.

Kislányunk született,de nem Noémi lett nem illett hozzá a az a név:)így nem volt másik név

ezért a szőlésznőnk után Anna lett annyira illett rá az a név:)))

2011. júl. 7. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Sosem gondolkodtunk fiúban, nem is volt fiúnevünk, szóba se került, ellenben mindenből rózsaszínt a mi kis Napsugarunknak.

Bejött, a 4D, és a kromoszómavizsgálat minket igazol :)

2011. júl. 7. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi sem szerettük volna tudni a nemét előre. Nekünk már jó 10 éve megvolt talonban a két név (Anna és Botond), de valahogy mindig azt hittük, hogy nekünk biztos, hogy fiunk fog születni... a kórház felé autózva azonban belémhasított, hogyha mégis lány, akkor legyen Anna Tünde, mert úgyis Kistündéremnek hívtam végig a várandósság alatt.

Így aztán lett egy Tündérpankánk :-)

A második várandósságnál már a 12. héten teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Ő Botond Mihály lett (Mihály az apja után), a szülésnél nem is kellett lánynevet bediktálni, mert előtte az Uh-n ők is látták a komplett alszerkót.

2011. júl. 7. 14:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fruzsi és Márk :)
2011. júl. 7. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első lányunk Beatrix- nagyon okos! :D

Másodjára nem mondta meg a doki,fiúra tippeltünk,úgy volt,Apa nevét kapja,de a terhesség vége fele eszembe jutott lány név is -1.keresztnév az anyja neve (Anasztázia Izabella- Anizának becézzük :D )

Most harmadjára szintén nem tudjuk kit várunk,így ha fiú,akkor Apa nevét kapja,ha lány,akkor Alexandra lesz. Sokat agyaltam a neveken,mire végre Apa is bekapcsolódott,és erre a névre "bökött" :)

Mindenkinek boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:30 heteske

2011. júl. 7. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk fiú lesz és Péter Olivér.Nekem az oli tetszett páromnak Petya,úgyhogy így megegyeztünk ha lány pedig Dorina :) De csaknem nő vissza a kukaca! :)

Minden jót nektek kismamák!

2011. júl. 8. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!