Erős megérzésed ellenére nem fiú hanem lány vagy fordítva ti hogy éltétek meg? Akinek volt erős megérzése.
hát, ez tényleg fura, h nem furkálódott bele a gondolataidba. mert egy gyereknél élénken él a szülőkben a két eshetőség: vagy fiú lesz vagy lány :). és általában azok élik meg nehezen, ha nem egyik, hanem a másik, akik kimondottan vmilyen neműt várnak. de hogy csupán a megérzés ténye miatt legyél csalódott... kicsit túlreagáod, olyan mondvacsinált probléma ez nekem. nem lehet,h a lelked mélyén lányt akartál
és valójában ezért dolgozod fel nehezebben?
Nem de bocsánat elnézést nem láttam kiírva hogy "csak halálos életveszélyes problémák helye". :) szerintem ez is megfér az 50. mikor jön a családi meg 400.szerintetek pozitiv e ez a teszt kérdés között.
És valóban, ez legyen legnagyobb bajom az életben meg a terhességem során.
Aki azért szeretne leoltáson kívül válaszolni azt szívesen elolvasom.:)
Utolsó vagyok!
Kicsit kifejtve. Az elejétől fogva, mindenből a lányos dolgokat láttam meg, lány nevek jutottak eszembe és a kislány babák voltak cukik csak. Valami azt éreztette hogy lányunk lesz . :)
4. vagyok
meggyőztél, igazad van. elnézést kérek és visszavonulót is fújok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!