A sok pattanás, csokifagyi és gyümölcsök kívánása (különösen a sárgadinnye) továbbá Erős Pistát kennék mindenre még a gyülömcsre is ) +fáradékonyság kisfiú vagy kislány babára utal?
Azt mondják, a fiú gyermek az anyja hasában sem csúfítja el az anyát.
Szerintem inkább lány.Én mikor a kisfiamat vártam,akkor csak sós.A 9 hónap alatt talán 2-3 db csokit ettem.A dinnyét viszont én is kívántam:)Persze télen :)
Gyümölcs nélkül jól elvoltam.
A terhesség alatt nekem sem változott el az arcom.
Ikerfiúkkal voltam terhes. Az arcbőröm, amin soha egy pattanaás vagy bármi csúfság nem éktelenekedett, a terhesség alatt kicsit csúnyult. Értem ezen,hogy az első 3 hónapban nemek is lettek pattanásaim. Édességet csak a terhesség második felében tudtam enni, elötte nem, fogytam is. Gyümölcsöt ettem végig, minden nap és állandóan:)
Sztem sem lehet ezekből következtetni.
Bocs, hogy ezt mondom, de ezek a dolgok terhességre utalnak. :)
Hogy lány vagy fiú...hát nem tudom.
Azt szokták mondani, hogy az édes az lányra utal, a sós vagy erős fiúra.
Nekem egy csomó patim lett, az elején sósat ettem sóssal a végén édeset édessel. Lányom lett és nem lett kétnemű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!