Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a pattanás szerű...

Mi lehet ez a pattanás szerű hang a pocakomban?

Figyelt kérdés
Kicsit meg vagyok ijedve, 36 hetes vagyok, és ma már többször hallottam apró pattanást a pocakomból, amikor a törpém mocorog! Mi lehet ez? Nem gond, ugye? Ülök a gép előtt, manócska mocorog, és pattog! Olyan hang, mint amikor a pattentot csatolom össze, csak hallkabb!
2012. ápr. 16. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon sok embernek van, én is épp most kérdeztem erről. Még a férjem is meglepődött, pedig ő nálunk az, aki nem parázik (doktor bácsi, így elég józan tud maradni), de utána olvastam - nagyon gyakori. Nem tudom mi ez.

Ezt kérdeztem én:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. ápr. 16. 10:48
 2/9 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Egy régebbi ilyen kérdésnél vki azt írta h a baba forgója kattanhat így. Hát, biztosra nem tudhatjuk mi ez. A fiamnál sosem volt.
2012. ápr. 16. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem is 2 terhességem, elsővel nem volt ilyen! Veszélyeztetett vagyok, ugyhogy minden apróságon tudok parázni! Egyébként 3100 g a becsült súly, nagy baj nem lenne, ha..

Azóta is hallottam 2x a pattanást, és olyan erősen mozog, hogy csuda! :)) Kicsit azért ijesztő ez a hang :)

2012. ápr. 16. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Miután a babám megszuletett iszonyuak kattogott pattogott a térde egy pár hétig. Lehet hogy valami oylasmit hallasz? Amugy nem volt semmi gond alábával,látta ortopéd is,persze nem ez miatt.
2012. ápr. 16. 11:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmit hallok, mint mikor roppan valamink! Vagyis a baba valamije! Neked is csinálta ezt a pocakban? Eléggé fent hallom, de nem a gyomrom környékéről, inkább a köldököm felett valamivel, enyhén jobbra! Tényleg, lehet a térde, mert már befordult, és akkor a térde ot van, (elvileg) ahonnan a hangot hallottam! Ott nyomta ki valamijét, amikor hallottam! Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 16. 11:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Amikor tehes voltam én is tapasztaltam ilyet. Mikor rákérdeztem a dokira akkor csak mosolygott, hogy ő ilyet még nem hallott. Szerintem nem a baba izületei, de hogy mi azt nem tudom én se, talán vmi buborék.
2012. ápr. 16. 12:56
 7/9 anonim ***** válasza:
én a vége felé hallottam sokszor hogy ropogott a csontja :-)
2012. ápr. 16. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is sokszor hallottam ezt a hangot amikor mocorgott, és szerintem is a csontjai lehettek. Most 8 hetes és amikor nyújtózkodik rendesen ropognak a csontjai :)
2012. ápr. 16. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ezt érzem most, mint a kérdező. Nem derült ki véletlenül, hogy mi volt az? Kicsit aggódom. Mert valahol a térde környékéről jött a hang (egyszer és azóta nem ismétlődött), de nem vagyok biztos benne, hogy ez így oké. Légyszi írj, ha olvasod. 35+4 hkm
2015. aug. 24. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!