Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős megérzésed ellenére nem...

Erős megérzésed ellenére nem fiú hanem lány vagy fordítva ti hogy éltétek meg? Akinek volt erős megérzése.

Figyelt kérdés
Kezdetektől úgy éreztem hogy kislányom lesz nem is tudtam másképp gondolni rá vagyis nem nem TUDTAM hanem egyszerűen lányként jött be a gondolataimba végig. 18 hetesen kiderült hogy bizony kukis. Teljesen mindegy ám hiszen első baba meg nincs jelentősége, de úgy csalódtam magamban valahogy annyira erős volt a megérzésem. Más ismerőseim csak annyit mondtak hogy hát ezt vagy azt szerettek volna és ez vagy az lett, de ilyen megérzést nem mondtak. Valahogy úgy gondoltam hogy én biztosan megérzem milyen nemű aztán tessék totál mellélőttem.
2013. ápr. 3. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én mindkét kisfiammal a pozitív teszttel a kezemben már biztos voltam benne, hogy fiút várok:) Bejött.

Most nem tudom, holnap ha a baba is jónak látja kiderül, de végképp nem tudom megtipelni.Picit jobban szeretnénk megint fiút és kíváncsi is vagyok nagyon:) (Ettől függetlenül az UH is tévedhet, simán lehet még lányod attól függetlenül mit mond az UH, volt már ilyen a világtörténelemben) :))

2013. ápr. 3. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem saját tapasztalat, de azért vicces. Az egyik ismerősünk babát várt, nem akarták tudni előre a nemét. Otthon volt már egy kislány, és az anya azt mondta nekem, hogy ő szinte biztos benne, hogy kisfiú. (Nem vagyunk valami közeli jóbarátok, szóval feltételezem, hogy másoknak is mondta.) Elmentek valami nőhöz, aki családi születésnapok meg hajszín meg mittudomén mi alapján kiszámította nekik, hogy kisfiú (de az uh-n még mindig nem akarták megtudni!). Aztán megszületett a gyönyörű kislányuk. Hát, én nem is tudom, mit szólhattak hozzá, de nem mertem megkérdezni. :)
2013. ápr. 3. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én pedig világéletemben nem tudtam elképzelni, hogy lányom legyen. 4 éves lesz a kisfiam, 1000%- ig tudtam, hogy fiú. Mikor megint babás lettem, akkor is úgy voltam vele, nekem csak fiam lehet. Pedig mindenki mondta, hogy most biztos lány lesz, de én csak mosolyogtam rajtuk. Aztán meg pislogtam csak, mikor mondta a doki az UH-n, hogy hát "kislányka". Egyszerűen nem hittem el, továbbra is a fiús cuccokat néztem, stb. Végül tényleg kislány lett, és már tudom, hogy nem is lehetett volna másképp, így kerek minden! :-)
2013. ápr. 3. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, és Isten bocsássa meg nekem, még pityeregtem is, mikor megtudtam.. :-(((( De imádom a kicsilányom nagyon!
2013. ápr. 3. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Első terhességem idején én az elején azt éreztem fiú, aztán mindenki jött a babonákkal, a babonák alapján tényleg lany lett volna, minden stimmelt, a végére belém beszélték, hogy tuti kiscsaj. Már bele is törődtem, pedig nagyon fiút akartam. Végül szülés előtt 1 héttel megmutatta magát az UH-n, KISFIÚ , addig minden UH-n eltakarta magát ott lent.:) Tehát a megérzésem jött be.

Most az eleje óta lányt érzek, de még nem tudjuk ki lakik bent. Talán jövő héten kiderül és megírom most bejött-e a megérzésem :)

2013. ápr. 3. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem megérzés alapú, de: a férjem első házasságában végig azt mondták, hogy fia lesz. Készültek fiúnévvel, minden fiús cuccal. A "mondták"-ot úgy értem, hogy UH-k alapján. Rendesen eljártak a vizsgálatokra, nem tudom hány UH van, mindegyiken fiú volt.

Szülés után (császár, altatásos, az anya még kissé kába volt) bement az orvos: "van egy kis gond, pár centi hiányzik a gyerekből..."

Mint kiderült, az a néhány centi a lába között hiányzott, úgyhogy ott helyben, utónévkönyvet lapozgatva rögtönöztek lánynevet.

2013. ápr. 3. 19:56
 17/17 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, ahogy ígértem megírom, most is bejött a megérzésem, mert lányom lesz:)
2013. ápr. 9. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!