Erős megérzésed ellenére nem fiú hanem lány vagy fordítva ti hogy éltétek meg? Akinek volt erős megérzése.
Én mindkét kisfiammal a pozitív teszttel a kezemben már biztos voltam benne, hogy fiút várok:) Bejött.
Most nem tudom, holnap ha a baba is jónak látja kiderül, de végképp nem tudom megtipelni.Picit jobban szeretnénk megint fiút és kíváncsi is vagyok nagyon:) (Ettől függetlenül az UH is tévedhet, simán lehet még lányod attól függetlenül mit mond az UH, volt már ilyen a világtörténelemben) :))
Első terhességem idején én az elején azt éreztem fiú, aztán mindenki jött a babonákkal, a babonák alapján tényleg lany lett volna, minden stimmelt, a végére belém beszélték, hogy tuti kiscsaj. Már bele is törődtem, pedig nagyon fiút akartam. Végül szülés előtt 1 héttel megmutatta magát az UH-n, KISFIÚ , addig minden UH-n eltakarta magát ott lent.:) Tehát a megérzésem jött be.
Most az eleje óta lányt érzek, de még nem tudjuk ki lakik bent. Talán jövő héten kiderül és megírom most bejött-e a megérzésem :)
Nem megérzés alapú, de: a férjem első házasságában végig azt mondták, hogy fia lesz. Készültek fiúnévvel, minden fiús cuccal. A "mondták"-ot úgy értem, hogy UH-k alapján. Rendesen eljártak a vizsgálatokra, nem tudom hány UH van, mindegyiken fiú volt.
Szülés után (császár, altatásos, az anya még kissé kába volt) bement az orvos: "van egy kis gond, pár centi hiányzik a gyerekből..."
Mint kiderült, az a néhány centi a lába között hiányzott, úgyhogy ott helyben, utónévkönyvet lapozgatva rögtönöztek lánynevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!