Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi toxémia?

Terhességi toxémia?

Figyelt kérdés
Más is csinált ilyen szűrést? Az integrált teszt mellé kérdezték, hogy akarok-e ilyet csináltatni... Hát ha már ott voltam, úgy voltam vele, hogy ezt is szűrjék ki... Nemsokára megkapom az AFP és a terhességi toxémia eredményem. Volt aki csináltatott ilyet?
2013. ápr. 3. 15:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Èéés màr megint én vagyok a 4-es a 15-ös...

Felhìvtam Őket és tényleg van ilyen szűrés!!!!! El sem hiszem!!!! 2010-ben még nem volt mondta a csaj is. Az integràlt teszt második vérvételénél a 16. héten nézik és már ekkor megtudják mondani a százalékos esélyeket a tovàbbi terhességre nézve. Ez fantasztikus!!! Komolyan mondom,el sem hiszem hogy fejlődik a tudomány!!! A dokcimnak is mondani fogom,bàr biztos azért nem emlìtette mert ugyebár a 16. hètig is el kell jutni...

Àáà annyira örülök,hogy juhúúújjjj! :)

Kedves kèrdező! Ezer hàla hogy feldobtad a témàt! Nem tudom ki vagy,de a legjobbakat kìvànom Neked!!!

2013. ápr. 3. 16:45
 22/25 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök!!!!!! :):) Akkor már volt értelme feldobnom ezt a kérdést!!!! :) Örülök, hogy segíthettem!!! Sok egészséget és boldog babavárást Neked is :)
2013. ápr. 3. 16:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát, ezen most lehasaltam!

Jó magam is átéltem a terhességi toxémiát a terhességem végén. 36. héten kerültem be a kórházba és az ott töltött idő alatt alakult ki.

És sajnos még csak meg sem említették, hogy egyébként létezik ilyen szűrés.:(

2013. ápr. 3. 17:14
 24/25 A kérdező kommentje:
Megjött az eredményem!!! Legalacsonyabb kockázat, 1:50000-hez alatti! :)
2013. ápr. 5. 12:01
 25/25 Zsöff85 ***** válasza:
Amikor a kombinált tesztet csinálták nekem a Czeizelben, akkor az egyik érték alapján javasolták a toxémia szűrést, ami magas lett. (Valami érnek az áramlása vagy mi) Mondtam, hogy oké, szeretném. Akkor a véremböl néztek valami méhlepény érési hormon értéket, plusz vérnyomást mértek. Ezután alacsony kockázat jött ki.
2019. febr. 11. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!