Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti honnan tudtok ilyen dolgokat?

Ti honnan tudtok ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyre jobban meglepnek és megijesztenek, akik ide írnak :)

Mindent tudtok! De honnan? Honnan tudjátok mikor oké egy fájdalom és mikor nem, hogy ez mikor jósló, hogy mikor lenne már ideális megszületni a gyereknek és ezek még az enyhébb dolgok. Még azt is vágjátok mikor hány mg és milyen vitamin kell. Azt én is tudom miből kell szedni, de hogy hány mg-ot és mivel kell kombinálni (alternatív dolgokra gondolok) arról fogalmam sincs.

Honnan tudtok ti mindent??? :D

Megijeszt és egyben irigy is vagyok :DDD

2013. ápr. 3. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én persze inkább hiszek anyunak, orvosnak, védőnőnek, aki szült már, mint akik itt írogatnak, persze elolvasom, és vannak benne okos hasznosítható dolgok, de pl. ez a nincs semmi baj, h vérezget valaki. Mondjuk én nem ide járnék tanácsot kérni, ha vérezgettem volna, hanem ahogy ismerem magam, kórházba mentem volna :)

Mondjuk tapasztalatokat én is írok, de csak amik nekem is beváltak, hiszen hamarosan szülöm még csak az első babám, de viszont szívesen olvasgatom a tapasztaltabb anyukák/kismamik véleményét is :D

3-as válaszoló ismét :D

2013. ápr. 3. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt tanulom/tanultam. Illetve rengeteg könyvet olvasok a témáról, hogy fejlődjek. Meg saját tapasztalat. Ennyi.
2013. ápr. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!