Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-s vagyok, és budapesti...

PCO-s vagyok, és budapesti kezelőorvost keresek. Tudtok olyat, akinek van türelme a rendes kivizsgálásokhoz, és nem csak elnagyolja a dolgokat?

Figyelt kérdés
Diéta és mozgás megvan, gyógyszert nem szedek. Leadtam közel 20 kilót így is. A mostani orvosom azonban nem megnyugtató, alig végzett vizsgálatokat, csak uh alapján diagnosztizált, minden mást magamtól találtam ki, és a neten talált kezelési tervek alapján éltem az életem eddig. Szeretnék pontosabb eredményeket látni. Van valakinek tapasztalata jó nőgyógyásszal, endokrinológussal kapcsolatban Budapesten? Minden történet, vélemény érdekel!!! (Gyógyszert nem szednék, amíg nem feltétlenül szükséges, de mivel nincsenek eredmények a kezemben, nem tudhatom, kellene-e. Babát csak 1-2 év múlva szeretnénk.)
2012. jan. 8. 18:42
 1/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én a mensmentist ajánlom neked, nagyon jók, és nincsenek horroráraik. Én Tűű doktorhoz járok, endokrinológus, szerintem ő a legjobb. Mivel hormondoki, vérvétel eredmények alapján kezel. Itt többet megtudhatsz róluk :

[link]

2012. jan. 8. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Dr Béres László. Én őt ajánlom! Nem olcsó, mert teljes mértékben magán doki. 12 ezer a vizsgálat, az még nem is vészes, de a hormon vizsgálatot ha nem tudod valami sztk-s vagy akármilyen oep álltal szerződött dokival elintézni az húzos, mert hormononként 2000 ft. Ha esetleg el tudod intézni elfogadja. elérhetőséget találsz hozzá a neten, van honlapja, és a mobil az valóban az ő mobilja, ha nem veszi fel, akkor vissza hív! Szülész-nőgyógyász, endokrinológus, ezért ilyen esetekben ő az egyik, ha nem a legjobb! Azt a mensmentist (nem tudom pontosan hogy írják:( ) ott a váróban szidta két pár, az egyik nőt meg is műtötték ott feleslegesen, én személyesen nem ismerem őket, csak ennyit hallottam róluk. Ez a doki szerintem amúgy nem gyógyszerez, csak ha kell, nekem minimális hormon eltérésekre, mondta, hogy nem akarja, h gyógyszert szedje, előbb próbáljam az életmódváltást, ez nekem szimpatikus volt! Mindent elmagyaráz nagyon alaposan, rád szánja a kellő időt, hogy minden érthető legyen! Nekem pozitív a tapasztalatom, anyumat, meg most műtötte, és neki is jók a tapasztalatai! Remélem tudtam segíteni!
2012. jan. 8. 21:21
 3/6 Manka68 ***** válasza:

Azért azt megnézném hogy műtenek a mensben műtő nélkül....

:D

Ezt nem tudom honnan vetted kedves válaszoló, de nem hiszem, hogy hiteles a forrásod. :-)

Amúgy pedig mit tekintünk fölöslegesnek? Egy kivizsgálás sosem fölösleges szerintem, legfeljebb nem ott van a baj. A probléma kizárása is fontos. Legalábbis szerintem.

2012. jan. 9. 04:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Keves Manka68!

Nem ellened írtam, meg a te tapasztalatod ellen, csak leírtam, hogy ezt halllottam, mint ahogyan azt is hogy csak hallottam a váróban, és személyes tapasztalatom nincs velük! Két pár beszélgetett, arról, hogy az egyik kismama a férjével, már régóta Béres doktorhoz jár, és Ő oldotta meg a problémájukat, mert ő is hormonbajok miatt nem esett addig teherbe, Én a másik párral új voltam és nem ismertük személyesen a dokit. Annyi, hogy akkor mesélte, az a hölgy, aki még új volt, hogy 150 ezer ft-ot hagytak ott, még egyszer meg is műtötték cisztákkal, amik kiújultak és másodszorra már a mútét előtt egy véletlennek köszönhetően kiderült, hogy a cisztái felszívódnak magától, mert az más okozza, nem a PCO és a PCO-ja pedig az inzulin intoleranciájával függ össze amit az említett intézmény észre sem vett. Akkor leírtam a pontos történetet.:) Örülök, hogy neked jó a tapasztalatod velük, lehet, hogy az a pár értékelte rosszul a velük történteket, nem tudhatom, csak gondoltam megosztom, a hellottakat a kérdezővel, mert az is lehet információ számára!

2012. jan. 9. 11:02
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló!

Én sem ellened írtam, csak megjegyeztem, hogy az infód másodkézből való, hiányos és pontatlan. Biztos vagyok benne, hogy a mensben felismerik az inzulin REZISZTENCIÁT, és pontosan ismerik a PCO-val való összefüggését. Nekem is ők mondták el. :-)

Azt tudom elképzelni, hogy az említett pár türelmetlen volt, nem hinném, hogy Tűű doki bárkinek is műtétet javasolna kezelés helyett.

No de mi itt hiába vitatkozunk erről, sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk egymást. :-)

Én tényleg a saját tapasztalatomat írtam le.

Kedves Kérdező!

Bocs, hogy mi itt elvagyunk egymással, mindketten jót akarunk Neked. Az biztos, hogy szükséged lenne egy alapos endokrinológiai kivizsgálásra, ha babát szeretnél. Remélem sikerül olyat találnod, akivel elégedett leszel.

Mielőbbi babásodást kívánok!

2012. jan. 10. 04:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam olyan emberről, sem olyan intézményről, akivel/amivel mindenki elégedett lenne. Természetes, hogy van, akinek ez a személy, van akinek egy másik a szimpatikus, akivel megtalálja a közös hangot. Minden tapasztalatot köszönök, amit megosztottatok velem, hasznos volt. Nektek is sok sikert a családalapításban!
2012. jan. 10. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!