Hányadik héten pakoltátok össze a kórházi csomagot? Hányadik héten mentetek be vele a kórházba szülni?
Szia.
Én őszintén szólva már a 28. héten össze raktam,mert nagyon sokat keményedtem meg görcsöltem is,és féltem,hogy kórház lesz a vége,ezért inkább összepakoltam.Hála Istennek még mindig egyben vagyunk,viszont megint sűrűn keményedek és görcsölök is,sztem nem fogom kihúzni a végéig.De én nem is bánnám,ha 2-3 hét múlva megérkezne a kisfiam,mert már mindenem fáj ott lent :/
35+1 hkm
1. baba: 31. héttől kórház, semmi nem volt összepakolva, váratlan esemeny volt, hogy be kellett feküdnöm. A 35. héten született meg, a férjem és a család hozták be és rendezték el a dolgokat. Elég rossz volt. Nekem "csak" az volt a dolgom, hogy feküdjek.
2. baba: most a 31. héten úgy érzem, majdnem minden megvan, vagy meglesz, minden számon van tartva. A kórházi csomagot a héten kezdtem összerakni. Nem tudom, hogy meddig húzom. Eddig minden rendben, de inkább felkészülök arra, ha menni kell. Ez engem megnyugtat. Amúgy meg nagyon kímélem magam, inkább előbb és ráérősen pakolgatok, minthogy majd kapodva-pánikolva kelljen. Így időre kész leszek. Sokkal lassabban is haladok a dolgokkal, ahogy egyre nő a pocakom, de örömteli ez a készülődés. Ez nekem kimaradt az elsőnél, most ki akarom élvezni. Ha a 37. hétig kihúznánk, én nagyon elégedett lennék. Az még iszonyú távolinak tűnik. Az orvosommal programozott császárra készülünk a 39+4 napra. Majd meglátjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!