Zalaegerszegi kismamák! Mikor eljött az idő a szülésre, hogy mentetek be szülni (olyat kérdeznék akinek van szülésznője és fogadott orvosa) Mert nekem van és ha jól tudom először a szülésznőt kell majd hívnom és ők hívják a dokimat? 33hkm
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 14:26
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szépen kérek minden ijesztgetőt, hogy rémtörténetekre nem vagyok kíváncsi.
2013. márc. 15. 14:26
2/9 anonim válasza:
Most várom a negyedik babám háromnál Dr, Vörös Zéta volt a fogadott orvosom, bementem a kórházba, és ott előkészítés után onnét hívták fel, hogy jöjjön be. Most Dr. Horváth Tihamér az orvosom, de úgy döntöttem ha itt az idő én hívom fel!
Neked ki az orvosod?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Dr.Goldfinger Jenő!nagyon meg vagyok vele eddig elégedve!Első babám.
2013. márc. 15. 18:30
4/9 anonim válasza:
Kedves Második! Meg is beszélted vele, hogy ha az éjszaka közepén hívod, akkor fel is fogja venni?
5/9 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok
Eddig hármat szültem mindig délelőtt, mind a háromnál pontban 11 órakor kerültem be a szülőszobába, és az első 13:45kor lett meg, a második 13:30kor, a harmadik pedig 13:15 kor, érdekes dolog de így történt. Persze már éjjel megindultak a fájások, de tudtam mikor van az az idő mikor be kell mennem a kórházba, remélem ez most sem lesz másképpen!:)
6/9 anonim válasza:
Jé, kedves második! Ez tényleg érdekes.
7/9 évi82 válasza:
hármat szültél a Zétánál ? akkor van tapasztalatod vele kapcsolatban .kb 3-4 hét múlva szülök nála kíváncsi vagyok milyen .miért választottál a 4 babánál más orvost ?
8/9 anonim válasza:
Igen hármat szültem, elsőnél minden szuper volt, másodiknál gond lépett fel terhesség közben amit sajnos nem észleltek. Harmadiknál komplikáció lépett fel szülés közben , de hála isten minden rendben van. Nem igazán voltam megelégedve az utolsó szüléseimnél, szinte nem csinált semmit, jó ha háromszor bejött,mindent a szülésznőknek köszönhetek. A komplikációk miatt döntöttem úgy, hogy egy tapasztaltabb orvosra van szükségem negyedik babámnál, aki ultrahangozhat is, így lett Tihamér Dr. maximálisan meg vagyok elégedve vele!
9/9 évi82 válasza:
hiszen jut eszembe írtad ezt privátba már nekem ,hát hamarosan eljön a mi időnk remélem minden rendben lesz ,hiába járok hozzá magánrendelőbe sok tapasztalatom nincs róla majd kiderül .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!