Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen mentetek először...

Hány hetesen mentetek először ovoshoz? 5 hetes vagyok, úgy gondoltam, hogy a 6. -7. hét környékén megyek majd. Vagy az már késő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem késő. Én mikor elmaradt a mensi aznap teszteltem, pozi lett (ez péntek).

Hétfőn mentem dokihoz.

2013. jan. 26. 18:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem késő,vannak olyan orvosok,akik még arra is azt mondják,h korai. Szivhang akkor még nem biztos,h van,de azért én sem húznám 7-8 hétig,már csak azért se,h biztos legyek benne,h jó helyen van,meg ilyenek,sajnos én a 6.hétben elvetéltem,vérezni kezdtem,ezért sürgősen mentem,de akkor még nem mentem volna,ha minden ok,viszont most igy utólag azon is szoktam agyalni,h ha elmegyek előbb akkor talán megmarad,de ezt már sose tudjuk meg,lehetséges,h vmi genetikai probléma volt vele,azt mondta a doki.
2013. jan. 26. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
4-5hetesen mert nem bírtam várni de csak megvastagodott nyálkahártyát látott.2hét múlva visszahívott és volt minden.26hkm
2013. jan. 26. 18:40
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
engem vittek, de nem tudom, hány hetes voltam, az első emlékem kb. 3 éves koromból van
2013. jan. 26. 18:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Kedves 4es válaszoló,gondolom most sem lehetsz sokkal több 3 évesnél..!
2013. jan. 26. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia :)Nem késő akkor dokihoz menni,én 4 hetes terhesen voltam nála,3percbe sem telt,mivel ultrahanggal megbizonyosodtunk hogy a pozitiv teszt nem csalt és kész.Majd 8.héten kell menni.7 hetes kismama
2013. jan. 26. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
18.40-es hozzászóló ! Nagyon hasonló a történetünk. :) Én 13.-ra nem vártam.. csináltam teszteket, pozitívak lettek. Csütörtökön voltunk az orvosnál, aki azt mondta, hogy ha csak 1nappal korábban megyek, még semmit nem lát. Nekem is a megvastagodott nyálkahártyát mondta, meg azt, hogy valószinűleg baba van a dologban, 2hét múlvára hivott vissza. Most várunk, és reméljük minden rendben lesz. Csütörtökön, mikor elmentünk orvoshoz, kb 4-5hetes lehettem.
2013. jan. 26. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
én 9 hetesen voltam
2013. jan. 26. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesn mentem először , de jól tettem ,mert a petezsák mellett volt egy hematóma, amire kaptam kúpot és két hétig feküdnöm kellett. Nem riogatni akarlak, én elmennék a helyedbe hamarabb mint 7 hét.
2013. jan. 26. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem rákszűrésre volt időpontom, és pont előző nap reggel teszteltem pozitívat. A dokinak nem volt uh-ja, tapintásra nem érzett semmit. 3 hét múlvára hívott be ultrahangra, az papíron már a 8. hét volt (aztán kiderült, hogy kb. egy héttel fiatalabb a baba). Nem bántam, hogy így volt - szerintem, ha nincs panasz, nem is érdemes sokkal korábban menni. Csak jön a para, ha még nincs szívhang.
2013. jan. 26. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!