Hányadik héten érdemes 3D-re menni, ha kiváncsiak vagyunk a baba nemére? Ti mikor voltatok? Biztosra mondták a nemét?
Ez változó. Valakinek úgy fekszik a baba, hogy hamar meg tudják mondani, na meg az is számít, milyen a doki és milyen a gépe.
Nekem 12 hetesen megmondták, hogy lány, ekkor 80%-ra, és 16 hetesen már 100 %-ra. Tényleg lány lett. De a dokim szuper géppel és szuper szaktudással rendelkezett, nem beszélve a lényegről: lányom állandóan telibe mutogatta magát. :)
Sógornőmnek viszont csak 23 hetesen tudták megmondani, az ő lánykája bujkált. :)
Azért egy profi uh-s 16 hetesen már látja hogy mizu. Van akinek 12 hetesen is megmondják de ott inkább csak azt ha fiú és biztosan látszik a dolog.
Nekem 16 hetesen mindhárom gyerekemre megmondták a 4dn kb. 2 perc kellett hozzá, 2 kisfiú, 1 kislány.
De sok ismerősömnek már 12 hetesen megmondták 80%ra hogy mi és később is az maradt, nem változott.
Mi most 13 hetesen megyünk hát lehet nem fog látszani még.
Én a 16 hetet mondom tutira de nekünk az uh rendelőben is azt mondták mindkét helyen hogy ha 90-95%os biztonságra szeretnénk menni akkor 16 hetesen menjünk.
Az tény hogy a kis arcukról testükről később sokkal jobb képet lehet csinálni (huszonpár hetesen) de én addig spec. nem akartam várni a nemükkel:)
16-dik héten esély nem volt még látni, mert hason feküdt.
19. héten 4D-n szintén hason volt, ahogy a 20 heti kötelező uh-n is.
24 hetesen a 4D-n mondták, hogy valószínű kislány és a 28 hetes 4D-n premier látszott a punci :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!