Van valakinek ilyen játszószőnyege? Elég nagy, elég puha? Érdemes megvenni, megéri?
A 87 cm átmérő elég kicsi Ugye virágszirom hegyétől az átellenes szirom hegyéig (mérd le Magadnak).
Az tuti, hogy jó puha.
Bár nem egyértelmű, de nem biztos, hogy egymás "alá" is lehet akasztani a játékokat (úgy lejjebb ér, kisebb baba könnyebben eléri).
Nekem magasnak tűnik az ív.
Azt meg nem tudom, hogy mindegyiknél így van-e, de középen fut össze a két ív, így a gyerek fejét nagyjából középre kell rakni, a lába meg lelóg a szőnyegről, a másik vége meg kihasználatlan.
Az ára meg horror.
Nekünk majdnem ez van (gyártó ugyanaz, kicsit más az oroszlán feje). Itt lejjebb (egymásra) lehet akasztani a játékokat, de az ívek ezen is középen keresztezik egymást. Én varrtam rá négy fület, így arrébb kapcsolhattam az ívet, és így tökéletes lett. (én 6.000.- ft-ért vettem)
Nagyon kicsi és teljesen igaza van az előttem szólóknak, hogy az ív meg túl magas, egy pici 2-3 hós baba nem éri el, nagyobbnak meg már nem lesz jó mert egyet fordul és lent is van róla...
Semmiképp sem vennék már ilyet (3. babám született nemrég) az elsőnél még mi is megvettük a Brendonban a marha drága fehn terméket, puha volt az igaz de ez minden pozitivum amit el tudok mondani róla :))
A harmadik babámnál már megtaláltam az ideális méretet, ami az ikeás nagy tükrös játszószőnyi,azt nem tudom kapni e még újonnan de én használtan vettem a teszen 4000 ft volt és hibátlan állapotú. Vettem fölé egy bébi tornázó nevű állványt amin tudtam szabályozni mennyire lógnak be a cuccok, oda tettem ahova akarom és mikor megtanult forogni, csak levettem és kész. Az ikeás játszószönyi meg vagy 1 mx 1m-es azért azt jó pár hónapig tudtuk használni.
Köszönöm, akkor lemondok erről! :)
Melyiket ajánlanátok, ami elég nagy és puha? :) Szeretnék egyet mindenképp a kislányunknak, ha megszületik!
Szívesen megnézném, hogy mit tartotok jónak, hátha valamelyik megtetszik :)
Nekünk ilyen van:
Szinte nem is használtuk, de egyébként puha és szerintem elég nagy is.
Ha érdekel, és szívesen megválok tőle, megegyezhetünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!