Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbeesés után (ha hüvelygom...

Teherbeesés után (ha hüvelygombám lesz) mennyi idő után jelentkezik? Vagy mindenkinél máshogy jön elő?

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
bármikor előjöhet.4.héten,de a 40.héten is.egyébként nekem még életemben nem volt hüvelygombám,pedig már szültem.
2013. márc. 31. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

nem értem a kérdést. mennyi idő után jelentkezik a hüvelygomba?? miért jelentkezne?

nekem nincs hüvelygombám, semmi hasonló panaszom.

17hkm

2013. márc. 31. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
mindenkinél? nekem nincs hüvelygombám:O
2013. márc. 31. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet általánosítani.

Nekem sajnos előjött, kb. 28 hetesen...

De van, akinek elő sem jön, van akinek korán, van akinek későn.

Ez nem magától a teherbeesésétől függ, hanem attól, hogy mennyire vagy fogékony erre. Én örök életemben az voltam terhesség ide vagy oda. :(

2013. márc. 31. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem szülés előtt jött ki valami gomba...blőe...

Viszont ne viccelj, ezt nem lehet mindenkire "rávarrni". :)

Van olyan, aki eleve fogékonyabb rá, van akinek meg soha nincs jóformán. terhesen érzékenyebb az ember, de olyan nincs, hogy meg lehessen mondani, kinek mikor jön ki.

2013. márc. 31. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:

A mindenkit úgy értettem,hogy akinek már volt..bocsánat nem volt jó a fogalmazás.

köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 31. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!