Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tipp rossz szájízre?

Tipp rossz szájízre?

Figyelt kérdés
Émelygés mellett a másik problémám, egyébként még élvezném is a pocakos létet:) Semmi nem indokolja, se rossz fog, se rossz táplálkozás, és nem is rossz illatú a szám, csak én érzem szörnyen rossz ízűnek. A fogmosás nem segít, a szájvíz se nagyon...van valami tippetek? A 10. hétben járok egyébként. (elnézést a sok szóismétlésért)
2013. márc. 31. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ezzel kűzdöttem,nekem a savanyú cukor segített addíg,amíg el nem fogyott a számban..aztán megint úgy éreztem,mint aki egy hete nem mosott fogat.Szerintem ez az émelygéssel együtt jár és remélhetőleg el fog múlni pár hét múlva!
2013. márc. 31. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is velejárója az émelygős időszaknak. Nekem is ez volt az elején (3. babámnál). Én nagyon nem szeretek rágózni, de akkor vettem. Ha ilyet éreztem, rágtam. De aztán persze elmúlt az egész az émelygéssel együtt.

Kitartás!

2013. márc. 31. 23:58
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, egyelőre ezek megvoltak, akkor tuti tipp nincs rá:) nekem főleg este nagyon durva:(
2013. ápr. 2. 09:24
 4/8 anonim ***** válasza:
rágó, tiktak, szőlőcukor
2013. ápr. 2. 09:26
 5/8 anonim válasza:

Nekem végig kitartott! :(

Rágó, rágó, rágó!!!

2013. ápr. 2. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is ezzel küzdök, 14. hétre már jobb, de előtte borzasztó volt, mind a 3 gyerekemnél. Nekem a Listerine szájvizet javasolták, használtam is, az volt addig a legjobb! Nekem is minden csak addig tartott, ameddig elolvadt a cukorka, vagy meguntam a rágózást. Utána rögtön előjött megint. Sajna, türelem...
2013. ápr. 2. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
tik-tak
2013. ápr. 2. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:
igen-igen, amíg eszem, rágom, addig tök jó, aztán visszatér:( azt szoktam mondogatni, ennél nagyobb bajom sose legyen, de azért néha elég szörnyű...
2013. ápr. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!