Ha az első gyerek születése után rossz volt a szex hosszú ideig akkor a másodiknál is így lesz?
Figyelt kérdés
Szeretnénk másodikat, de félek belevágni :( Az első szülés után kb fél évig kellemetlen volt a szeretkezés, és utána sem tudtam élvezni még úgy egy évig. Nem akarom ezt újra átélni.2013. márc. 19. 11:28
1/2 anonim válasza:
Nekem az első szülés után nem volt semmi gondom. Az első együttlét picit fura volt, de utána minden működött. A második szülés után nekem is kb. 1,5-2 évig kellett míg helyrejöttek az együttléteket. Nem fájt soha, egyszerűen mintha nem történne semmi, pedig férjem is sokat dolgozott rajta, hogy jó legyen. Aztán egyre jobb lett. Mi szerettünk volna egy harmadik gyereket nagyobb korkülönbséggel a második után (az első kettő között 2 év van, köztük úgy 7et terveztünk), de szerintem már így maradunk. Én sem akarok kockáztatni, az is lehet hogy "úgy" maradok.
Viszont láthatod, hogy nálam is máshogy volt a két szülésem után. Egy második gyereket lehet bevállalnék.
2/2 anonim válasza:
Az első együttlét mindig kellemetelen, de én azt tapasztaltam, hogy minél többedik szülés, annál jobb volt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!