Megnézitek ez mennyire rossz eredmény?
Figyelt kérdés
16 hetes eredmények! Beutalót kaptam Genetikára, további szűrésre mert azt mondta a doki h kicsit alacsony az értékem. Van aki ebben tapasztalt és megnyugtatna kicsit!
Terhességi AFP: 29,47ng/ml
MOM érték: 0,82
Korrigált AFP MOM: 0,71
#AFP #rossz afp
2013. márc. 27. 14:32
1/10 anonim válasza:
A normál tartományba benne van, szerintem csak ártani nem árt alapon küldött el plusz egy vizsgálatra
2/10 anonim válasza:
Szerintem is csak óvatosságból küldtek tovább, ez a normál tartomány alja, vagy nagyon picit van alatta, attól függ, melyik orvos nézi. Valószínűleg semmi baja a babának.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. márc. 27. 14:44
4/10 anonim válasza:
Nekem 0,6 lett, sógornőmnek meg 0,54.
Mindkettőnket is elküldtek plusz vizsgálatra.
A kislányaink makk egészségesen születtek.
A te eredményed teljesen jó, benne van a tartományban. Bizonyára csak meg akar bizonyosodni a dokid.
Viszont azt tudni kell, hogy az afp elavult, sok helyen már nem is alkalmazzák. Az uh eredmény számít jobban, és ha az jó, akkor ne aggódj!
5/10 anonim válasza:
Szia.
Nekem anno a Mom értékem 0,83 lett és erre azt mondta bent a kórházban a doki,hogy tökéletes.Nekem nem kellett mennem genetikára.
Érdekes.
34+1 hkm
6/10 anonim válasza:
0,43 volt a korrigált nálunk és egészséges kislányom született.Kár izgulni,ez teljesen jó eredmény!
7/10 anonim válasza:
Az eredméyned teljesen jó, benne van a normál tartományban! Hány éves vagy? Nem a korod miatt küldött el?
9/10 Lues válasza:
Az én AFP-m 0,69 lett. A doki jófej volt és mondta, hogy tutira nincs semmi baj, de ennek ellenére köteles elküldeni genetikai tanácsadásra. Mondta, hogy ha 2 századdal magasabb lett volna, akkor nem kellene mennem, de így a biztonság kedvéért elküld. Akkor 1,5 órát sírtam, de meggyőzött párom, hogy nem lehet baj, úgyis egészséges, mert elavult a teszt! Mára már túl vagyok a vizsgálaton, mindent rendben találtak és még azt is megmondták, hogy kisfiú lesz a picurink! :D Nyugodj meg és menj el, mert meg fogsz nyugodni! Arra viszont készülj fel, hogy fel fogják ajánlani a magzatvízvétel lehetőség. Ezen gondolkodj el! Én 26 éves vagyok, az eltérés minimális és úgy döntöttünk, hogy nem kérünk szúrást! Nyugodj meg! Mikor mész és hová?
10/10 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok április 4.én megyek a Barossba. Köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)
2013. márc. 28. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!