S. O. S nem mozog a baba mit csináljak? Milyen praktikák vannak? 34hkm.
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 11:18
11/16 anonim válasza:
Az én kisfiam szinte mindig aludt, amikor kismama ct-re mentünk. A hölgy olyankor hangosan tapsolt a pocakom felett. Ha ez sem használt, erőteljesen (persze nem vadul) megmozgatta a hasam. Én egyébként ledöbbentem, amikor így mozgatta, de ha ők így csinálják, akkor nyilván nem okoznak gondot vele a babának. Próbálj ki pár verziót, és ha semmi nem használ, fordulj orvoshoz! Ez nem játék!
12/16 anonim válasza:
Sikreült felébreszteni, vagy bemenni valahova?
13/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem mozog, vagy csak ritkán. Mi anno 2x is mentünk mert nem mozgott, illetve kiderült, hogy csak valamiért nem éreztem, mindkétszer kedvesek és megértőek voltak (pedig mással kapcsolatban volt egy-két rossz tapasztalatom), a doki mondta, hogy jól tettem, hogy bementem, az egyik alkalommal be is fektettek és napjába többször nézték. Hála az égnek, ma már 2,5 éves bölcsis nagyfiú :).Úgyhogy ha bármi kétséged van irány a kórház. A következő babánál, tutti be fogok ruházni egy szívhang figyelőre.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen most felébredt. Megettem az ebédet + egy kis sütit meg őszilevet és most aztán megy a buli odabent:)
Mindenesetre rohadtul rám ilyesztett, mert amúgy nagyon aktív baba. Köszi a válaszokat!
2013. márc. 29. 12:29
15/16 anonim válasza:
Nálam a tejes kávé vagy a kóla mindig beválik,mondják még a csokit,de nálunk nem jött be,aludt tovább!
16/16 anonim válasza:
Az idő miatt ők is lustibbak..)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!