S. O. S nem mozog a baba mit csináljak? Milyen praktikák vannak? 34hkm.
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 11:18
1/16 anonim válasza:
ha tudod hol a talpija,mozgasd meg jól.
3/16 anonim válasza:
Szénsavas üdítő, csoki, kávé. Kicsit rázd meg a pocakod. Ha szoktatok zenét hallgatni, akkor kapcsolj neki valami olyat, amire egyébként sokat szokott mozogni.
4/16 A kérdező kommentje:
És a pocakrázás nem fáj neki?
2013. márc. 29. 11:24
5/16 anonim válasza:
NST-re ha fogsz járni (kb 1-2 hét múlva), ott is megrázzák vagy megnyomkodják őket,hogy ha alszanak. mozgasd meg egy kicsit a pocakod, biztos csak alszik!
6/16 anonim válasza:
Biztos elnyomja az idő... Egyél egy kis csokit és rázogasd meg a pocidat :-)
7/16 anonim válasza:
Nem fáj neki! Lehet csak alszik. De ha nagyon aggodsz nézesd meg magad. Inkább mint hogy valami baj legyen. Majd írj!
8/16 anonim válasza:
Nekem a fiamnál mindig a rázogatás vált be. Őt se csoki se kóla nem indította be anno. Lefeküdtem és megrázogattam a hasam. Erre ha más nem egy rúgással jelzett. Ha viszont erre se jelzett volna akkor irány a doki vagy védőnő min. egy szívhang hallgatásra.
9/16 anonim válasza:
Mióta nem mozog? Ha még csak reggel óta, akkor semmi gond nincs, vsz. csak alszik!
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csak keveset?ha egyáltalán nem,akkor irány a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!