Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok belém egy kis lelket...

Tudnátok belém egy kis lelket önteni?

Figyelt kérdés

Ma voltam UH-n és kiderült hogy két pici baba van bent. Nagyon nagyon félek. Őszintén szólva megijedtem. Mikor kiderült, hogy babát várok, az is hirtelen jött, de megbarátkoztam a gondolattal. Most viszont hogy ketten vannak hihetetlenül félek. Hogy lesz erőm két pici babára? Fogom e őket ugyanúgy szeretni?

Nagyon fiatal vagyok, nem is terveztük a babát/babákat, fogamzásgátlót szedtem.

2013. márc. 28. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ezt a vitamint patikában lehet kapni? Ki fogom próbálni, és szerintem az összes könyvet meg is veszem, hogy fel tudjak készülni.

Tudnátok segíteni mi a helyzet a kisággyal, babakocsival, hány db cumisüveg kell, hány darab kisruha, takaró, milyen matracot érdemes venni? Szóval úgy mindenben?

2013. márc. 28. 12:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Már mindenhogy próbáltam bevenni a terhesvitamint. Éhgyomorra, evés után, evés közben. Sehogy nem volt jó :S
2013. márc. 28. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekünk is szerelemgyermek ikreink vannak.

Ne félj, mert oka volt annak, hogy megfogantak. :) Én mindig azt mondom, hogy az a gyermek, aki rendes védekezés mellett mégis megfogan, az bizony komolyan élni akar, most van helye a világban.

A fiatalságod előny is lehet, reménység szerint jól fogod bírni. Én 31 évesen vártam őket, és bizony éreztem az ízületeimet rendesen a rettentő nagy súlytól. Egyéb dologgal nem akarlak paráztatni, egyszerűen csak vigyázz magadra, magatokra, és meglátod, menni fog minden. Az ikresek egyébként is gyorsan ügyessé, kreatívvá, erőssé válnak, nyilván mert nincs más választásuk.

Métneki Júlia: Ikrek könyve c. alapművét tudom ajánlani, abban minden egyes kérdésedre és aggodalmadra választ kaphatsz. A fentebb ajánlott Hurrá, ikrek! sem rossz, de az inkább csak afféle iránymutatás.

Kitartást és jó egészséget kívánok!

2013. márc. 28. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!Gartulálok a babákhoz,meglátod,minden rendben lesz,szépen bele fogsz jönni:-)

Nekem az első terhességem indult ikreknek,de a 12.hétre sajna egyedül maradt,a másik felszívódott.Én is nagyon szerettem volna iker babákat,a családomban elég sok ikerpár van:-)

A barátnőm szintén fog.gátló szedése mellett lett terhes,most 2 évesek az iker fiai.

A Hipp Natal tényleg nagyon jó,drogériákban,Rossmann-ban lehet kapni,de talán a gyógyszertárakban is.

Bolodg babavárást kívánok Neked!!!

Üdv:Tamy

2013. márc. 28. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Természetesek ezek az érzések. Nekünk 6 év után jött össze a baba, az első öröm után napokig kételkedtem, hogy biztosan ezt akartam? Hát nálad akkor még természetesebb amit érzel. Szerencsére támogatnak, segítenek neked, nektek, idővel megbarátkozol, majd örülni fogsz a helyzetnek.
2013. márc. 28. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Én a hipp natalt mindig a dm ben vettem ott tuti van..és érdemes regisztrálni a baba bonuszra is nálluk nekem nagyon bevált főleg a 25% os kuponjuk amit bármire beválthatsz pl pelus amiből sok fogy..)de pl mellszivora is ami nem mindegy mennyi..)Majd irj hogy vagytok!))szivesen lennék a helyedben ..))az első babánál is szerettem volna ha ikrek de egy volt..
2013. márc. 28. 21:41
 17/17 anonim ***** válasza:
ja 9 es voltam)) és még valami dupla baba dupla öröm)))
2013. márc. 28. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!