Holnap forgalmi vizsgázok harmadszorra. Annyira nem bízok magamban. Valami lelket nem tudnátok belém önteni?
Figyelt kérdés
mindkét vizsgán parkolás miatt buktam meg. nem is értem mit kell ennyit glancolni vele, hiszen ha tudom hogy nem tudok parkolni, akkor majd ott állok meg ahol sok hely van. na de mindegy hát ez van. de órán megy, mondja is az oktatóm, hogy ilyen tudással bőven le lehet vizsgázni + akik mögöttem ülnek is mondják h jobban vezetek mint akinek már jogsija van. viszont vizsgán nagyon nagyon ideges vagyok, mindent elrontok :/2012. dec. 16. 20:15
1/7 anonim válasza:
mondanám hogy dobj be egy valeriánát de nem tudom hogy nem e okozna esetleg koncentráció zavart és lehet rosszabb lenne ugy hogy csak pozitívan határozottan adj gázt :D és menni fog az nem lehetetlen sokkkk sikert
2/7 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondta az oktatóm, hogy párhuzamos parkolásnál oktatáson és vizsgán 2-3 kocsi hossznyi helyre álljak be. Ott meg van annyi hely, hogy akár korigálj, ha nem sikerül elsőre, marad egy autó hossznyi hely korigálni. Menni fog. :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :))) az a baj, hogy nem látom mennyi a 2-3 kocsihossz :( de igen, menni fog :))
2012. dec. 16. 22:00
4/7 anonim válasza:
Hát igen első vizsgán én sem láttam :S Ha túl nagy helyre állsz be akkor max szólnak hogy mégegyszer, ha túl kicsi a hely, akkor meg maximum nem állsz be. Amúgy merre vizsgázol?
5/7 A kérdező kommentje:
hát első vizsgán meg is szívtam, hogy kicsit volt :(( azért buktam
Zalaegerszegen :)
2012. dec. 16. 22:10
6/7 A kérdező kommentje:
meglett ha érdekel valakit :D
2012. dec. 17. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!