Tudnátok belém egy kis lelket önteni?
Ma voltam UH-n és kiderült hogy két pici baba van bent. Nagyon nagyon félek. Őszintén szólva megijedtem. Mikor kiderült, hogy babát várok, az is hirtelen jött, de megbarátkoztam a gondolattal. Most viszont hogy ketten vannak hihetetlenül félek. Hogy lesz erőm két pici babára? Fogom e őket ugyanúgy szeretni?
Nagyon fiatal vagyok, nem is terveztük a babát/babákat, fogamzásgátlót szedtem.
Gratulálok!
Amikor már közel leszel a szüléshez, akkor elő jönnek az anyai ösztönök és minden kérdésedre tudni fogod a választ :)
Nyugi, és boldog baba várást! Szedjél terhes vitamint mindenképp!
Köszönöm a válaszaitokat és a biztatást! Terhes vitaminnal az a gondom, hogy nem birom lenyelni, ha lenyelem egyből jön is vissza. Helyette próbálok sok gyümölcsöt, zöldséget enni, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.
Még főiskolára járok, most kezdtem, szóval ennyire fiatal vagyok. Nem gondolkodtunk azon hogy megtartjuk e a babát, mert a családom támogat, a párom dolgozik. Most jelenleg vigasztalhatatlannak érzem magam sajnos, és semminek nem tudok örülni, szégyellem magam emiatt rendesen, de nagyon kétségbe vagyok esve.
Szerezd be,és örülj,csodálatos dolog az ikerség,majd meglátod!Hipp hopp belejössz/belejöttök mindenbe!A fiatalságod az előnyöd is lehet,hisz emiatt nyilván egyébként rugalmasabb,lazább,és strapa bíróbb is vagy!A félelem pedig normális,hisz igazából az ismeretlentől félsz(ez egy gyermek esetére is igaz)de majd figyeld meg hogy két év múlva te fogsz gyakorlati tanácsokat adni,és lelket önteni más ikres kismamáknak!!! :) Tekintsd ajándéknak őket a sorstól,hidd el boldogulni fogsz,ebben majd segít az anyai ösztönöd/a párod/családod!Minden jót és gratulálok!Egy ikerpár 2x-es anyuka
Igyál hipp natal kismamavitamint..))Az le fog menni..)
Én is féltem pedig csak 1 baba volt ..)
terveztük a babát de mikor megláttam a 2 csikot na akkor döbbentem rá hogy uristen anyuka leszek..mit fogok csinálni mi lesz most??Elsőre összejött a baba nem is számitottam rá..
de imádtam miota tudtam hogy van és máig is tart és fog is örökké már 3 éves és tervezzük a tesot és szerintem ugyan ugy kétségbe fogok esni ..))Hidd el imádni fogod őket nem lesz semmi gond megbirkozol mindennel és te leszel az egyik legboldogabb anyuka..))És büszke leszel a gyerekekre..))És egyformán fogod őket szeretni..))Boldog babavárást!:-))
Gratulálok. :)
Szívesen lennék a helyedbe. :)
A terhesvitamint nem éhgyomorra vetted be?
Nekem is kijön, ha nem eszem előtte.
Egyébként a neten tudsz keresni fórumokat ahol vannak ikres anyukák és szintén ikreket váró kismamák. Beszélgess velük szerintem megnyugodnál. :)
Boldog babavárást!
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!