Ekcémás, dermatitiszes babák anyukáival ismerkednék, akik tudnának belém egy kis lelket önteni, mert már nagyon el vagyok keseredve. Más is küzd ezzel?
Szia!Kisfiam 4-5 hetes lehetett,amikor először "bedurrant" a bőre,azóta szerencsére nem volt.
Viszont azért írok,mert jómagam kicsi koromtól fogva athópiás,ekcémás vagyok...
Az az igazság,hogy nálam annyira komolyra fordultak a dolgok,hogy kizárólag a Flucinar ill. Elocom(ez kevésbé) kenőcs segített tele szteroiddal,hiába is próbálkoztunk mindennel.
Anno a legjobb dokiknál jártunk anyáékkal,ők is a szokásos tanácsokkal láttak el.Pamut ruházat viselése,(műszálat kerülni!!!) a különböző illatosított testápolási kencék kerülése,rövid ideig tartó fürdés,a napoztatás is jót tesz a beteg bőrnek...stb.
Gondolom már Ti is kaptatok tanácsokat,ötleteket....:(
Ne aggódj,az idő múlásával egyre jobb lesz!
Az én picikém most 18 hónapos elmúlt. Ekcémás ő is.
Kizárólag gyógyszertári fürdető, és a krémek, amiket kikevertek neki.
Ezenkívül naponta 1x-2x be kell kenni testápolóval. Mi az Excipiall U Lipolotion-t vesszük a apatikában. (orvos mondta, hogy az nagyon jó)
Recept nélkül kapható. Amióta kenjük a bőrét, tünetmentes. Állítólag nagyon jól visszazsírozza a pici bőrét. Egy próbát szerintem megér.Ha neki nem lesz jó, akkor te elkened magadra. Kb 2000 Ft egy flakon
Remélem használni fog.
Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!