Miért döntöttél úgy, hogy NEM szeretnéd tudni a babád nemét előre?
Figyelt kérdés
fiú, lány2013. márc. 27. 18:55
11/12 anonim válasza:
Azért mert nem hitte el senki hogy nekem teljesen mindegy hogy fiú vagy lány lesz. Másrészt megtapasztaltam milyen dolog ha van a családban beteg gyerek, sajnos édesanyám eltemette a fiát, és ezek után már csak arra vágytam hogy egészséges legyen.
12/12 anonim válasza:
A két fiú után bevállaltunk egy harmadik babát is. Mindenki kérdezgette, hogy ugye azért mert lányt szeretnétek? Mondtuk, hogy mindegy, a fiúnak is örülünk, csak egészséges legyen. Senki nem hitte el, és naponta bombáztak azzal, hogy ugye lány lesz, és megtudtam-e már, hogy fiú-e vagy lány?
Hát szóltam az orvosnak, hogy nem szeretném tudni a baba nemét. Ami azért necces, mert amniocentézisen is voltam a korom miatt, ott pedig ráírják a papírra a kromoszóma-állást is.Nekem emiatt nagybetűkkel ráírták:
A magzat nemét a gravida kérésére nem közölhetjük.
Igazi meglepetés volt a szülőszobán, és hát kislány lett.
De sokkal jobb volt így babát várni, nem azon agyaltam, hogy fiú vagy lány, és hát rózsaszín ruhácskát utólag is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!