Van itt köztetek, aki a baba vagy a pasi dilemma elmerülésekor a pasit választotta? Miért döntöttél így?
Amelyik nő abortuszra megy, megérdemli, hogy többet ne eshessen teherbe. Azt a gyereket egyedül is vállalni kell, hiszen nem ő tehet róla (hanem a nő és a pasi), ezért nem szabad meggyilkolni. A pasi meg majd fizeti a gyerektartást.
Nekem is azt mondta a pasim, hogy elhagy, de én dobtam ki. Nekem nem kell egy ilyen "ember".
köszönöm a válaszodat!
és szted jobb egyedül is vállalni a gyereket, ha mondjuk a lány egyedül nyomorba kerülne és szenvedne a gyerek is? és nem lenne apja, csak valami idegen,aki fizeti a gyerektartást? ezt megérdemli az a szerencsétlen gyerek, aki valóban semmiről nem tehet?
köszi neked is.
igazad van, de mi van, ha nem "szerzel" pasit ahogy mondod és nem jössz ki a nyomorból?
Egyetértek az utolsóval. Ebben hogy a hapsira sem szabad ráerőltetni a dolgot. Nekem nem mondta a párom, mikor terhes lettem, hogy vetessem el vagy elhagy,de éreztem hogy tönkremegyünk bele, ha a nagy büdös semmire gyereket vállalunk. Se pénzünk se végzettségünk se támogató családunk nem volt.
Szóval nem mondta ő egy szóval se h vetessem el mégis tudtam hogy nem tarthatom meg. Lehet lehúzni a vizes lepedőt hogy hú de szörnyűség, de mi együtt maradtunk, és 3 év múlva mikor megteremtettük a feltételeket, és összeházasodtunk, akkor már tervezetten jöhetett a baba és jött is.
Szerencsére. Mert járhattam volna rosszabbul is, tudom. De ha akkor azt a babát megtartjuk, már nem lennénk együtt ez tuti, és élhettem volna vele anyaotthonban amig engedik.:(
Sztem egy hapsinak ugyanúgy joga van beleszólni ebbe mint a nőnek, mert félig az ő gyereke is, és akármennyire is lemond róla, mindig lesz a világban egy gyereke akit nem is akart mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!