Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is voltatok vagy vagytok...

Ti is voltatok vagy vagytok így? Bár, hogy szeretnéd vagy akarnád nem tudsz pihenni!

Figyelt kérdés
Rövid méhnyak ,sok,sok pihenés.De nem,hogy sok,sok hanem semmi pihenés !Sajnos nem vagyok az a fetrengős tipus Én a pörgős fajta vagyok,na de mind1 is .Szokott nagyon fájni a hasam meg a derekam ,ez természetes ilyenkor????????26hkm-vagyok

2012. dec. 3. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:
A vége az lesz, ha nem fekszel otthon, hogy vagy megindúl a szülés, vagy pedig befektetnek a kórházba, és majd ott " pöröghetsz"
2012. dec. 3. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:

és miket csinálsz mondjuk ?

én betartanám a pihenést még ha nem tetszik akkor is,....ha meg lesz a babád akkor sem te leszel már az első...anya leszel uh a gyerek legyen az első és az ő egészsége!

2012. dec. 3. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:
mióta kellene így pihenned? egyébként én megértem,de azért amikor tudsz akkor pihenj le!
2012. dec. 3. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ideje ilyenkor szembenéznünk magunkkal, és eldönteni mi a fontos. Ha a gyerek, akkor szerezz be néhány jó könyvet és tedd le a feneked az ágyra! Ez részemről ennyi! Lehet itt megértőnek lenni, meg pátyolgatni a kis "pörgős" lelked, de ha koraszülés lesz belőle, akkor hogy nézel utána tükörbe? Ülj le és bírd ki, ha akarod azt a gyereket!
2012. dec. 3. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Na, hát pont ez az amiért az egyik szobatársamat még saját felelősségére sem engedik haza a kórházból.

Megfigyelésen voltam benn, láttam ezt-azt.

Hasonló gondokkal került be oda egy ugyanannyi idős kismama mint te, csak ráadásul ő még be is görcsölt mert egyáltalán nem pihent otthon. elkezdett nyílni a méhszája. mert hiába mondták neki hogy sokat feküdjön, hát nem vette komolyan. Sok infúzióval vissza tudták tartani neki, nehogy szülés legyen belőle.

A kórházban is sokat volt fenn és mászkált ide-oda. Rá is szóltak hogy azonnal feküdjön vissza. de így is begörcsölt újra és újra infúzióra kötötték. Már úgy fekszik hogy meg van emelve az ágya vége.

Hiába nem vagy fetrengős típus, azért mérlegelj hogy mi a legfontosabb számodra és azért minden áldozatot hozz meg.

2012. dec. 3. 10:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Kb 1-hónapja mondta a dr-Nő .Meg próbálom betartani a pihenést de van még itt két gyermek + a férj :-)))))Apa egyébként nagyon sokat segít de rengeteget is dolgozik.Én meg főzök ,sütők,takarítok,mosok,pakolok sajna ezeket muszáj csinálnom .Oké van olyan mikor leülök ,vagy eldűlök ,de vajon ez elég-e ?????????
2012. dec. 3. 10:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké ,oké,Kedves utolsó és minden válaszoló ,Igazatok van jobban oda figyelek és pihenek többet ,nem véletlenül fáj.Köszönöm szépen a válaszokat ,szép napot és Boldog baba várást mindenkinek sziasztok .Zsuzsa
2012. dec. 3. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem erre a kis időre rendeljetek kaját, hogy ne kellejen főzni legalább...gyerekek mennyi idősek?
2012. dec. 3. 10:52
 9/10 A kérdező kommentje:
A nagy 12-éves a picike 3,5-éves De hát akkor is csinálnom kell.Mind1 most már többet pihenek. :-))))))))
2012. dec. 3. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell csinálnod! A baba élete a legfontosabb! Kaját tudtok rendelni, mosást be tudja pakolni apuka vagy a 12 éves is (kipakolni, teregetni szintén), takarítást ugyanúgy apuka és a 12 éves meg tudja csinálni. Ez nem vicc, és nem természetes, hogy nagyon fáj a hasad és a derekad (kis fájogatás igen, de a nagyon fáj az rosszat jelent). Muszáj magadra erőltetni a pihenést a baba érdekében, minél többet vízszintesben lenni. Még nagyon sok van hátra, 26 hetesen a megrövidült méhnyak nagyon nem jó, és ha nem veszed komolyan az orvos utasításait, meg a tested jelzéseit, akkor annak nagyon rossz vége lehet!!! Még 10 hetet ki kellene húznod, annyit muszáj kibírnod neked is a fenekeden (vagyis inkább fekve) és a családodnak is, hogy sokkal többet segítenek a szokásosnál.
2012. dec. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!