Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, volt, hogy terhesség...

Anyukák, volt, hogy terhesség elso trimszterében betegek voltatok?

Figyelt kérdés
Kislányom lázas, nagyon félek nehogy én is elkapjam.
2012. nov. 19. 09:15
 1/8 Szundika20 ***** válasza:
Én mind a 2 terhességemnél beteg voltam elsőnél gyomorrontást kaptam most meg gennyes torokgyulladást.. Még egybe vagyunk!:)
2012. nov. 19. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Én influenzás voltam még 5 hetesen egy hétig magas lázzal, de nem lett bajunk (azóta 2 éves a fiam).
2012. nov. 19. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

8 hetes voltam amikor csúnyán megfáztam, láz, torokgyulladás de semmi baj nem lett belőle. Tantumot ettem meg citromos mézes teát, pihentem és egy hét alatt rendbe jöttem.

20hkm

2012. nov. 19. 09:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 11 hetes terhes voltam, amikor gennyes torokgyulladásom lett, kaptam antibiotikumot, semmi baja nem lett a fiamnak. Már 4 hónapos!
2012. nov. 19. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
6hetes terhes voltam, amikor mandulagyulladásom volt. Panadolt szedtem csak, 1éves a picim :)
2012. nov. 19. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első terhességemnél e bölcsesség fogam kezdett el nőni, begyulladt, szájzárat kaptam, 40 fokos láz 3 napig. Majd kiműtötték a fogam, semmi baja nem lett a babának!

Most a másodikkal hörghuruthyulladásom volt, láz, gyógyszerek, de bízom benne neki sem lesz semmi baja!

2012. nov. 19. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 13 hetes voltam,amikor megfáztam,antibiotikumot kaptam a torkomra.A védőnőm mondta,hogy nincs is olyan kismama,aki nem esne át a megfázáson az első trimeszterben vagy a második trimeszter elején!Úgyhogy nyugi,nem lesz semmi gond.Én nem voltam lázas hála Istennek,viszont arra oda kell figyelni,hogy terhesség alatt ne legyél lázas,mert az veszélyes a babára nézve!
2012. nov. 19. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
11 hetes vagyok, arcüreggyulladásom van, már majd 2 hete szenvedek, de a dokim egyelőre még nem akar antibiotikumot adni. Meglátjuk meddig bírom.
2012. nov. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!