Anyukák, volt, hogy terhesség elso trimszterében betegek voltatok?
Figyelt kérdés
Kislányom lázas, nagyon félek nehogy én is elkapjam.2012. nov. 19. 09:15
1/8 Szundika20 válasza:
Én mind a 2 terhességemnél beteg voltam elsőnél gyomorrontást kaptam most meg gennyes torokgyulladást.. Még egybe vagyunk!:)
2/8 anonim válasza:
Én influenzás voltam még 5 hetesen egy hétig magas lázzal, de nem lett bajunk (azóta 2 éves a fiam).
3/8 anonim válasza:
Szia!
8 hetes voltam amikor csúnyán megfáztam, láz, torokgyulladás de semmi baj nem lett belőle. Tantumot ettem meg citromos mézes teát, pihentem és egy hét alatt rendbe jöttem.
20hkm
4/8 anonim válasza:
Én 11 hetes terhes voltam, amikor gennyes torokgyulladásom lett, kaptam antibiotikumot, semmi baja nem lett a fiamnak. Már 4 hónapos!
5/8 anonim válasza:
6hetes terhes voltam, amikor mandulagyulladásom volt. Panadolt szedtem csak, 1éves a picim :)
6/8 anonim válasza:
Az első terhességemnél e bölcsesség fogam kezdett el nőni, begyulladt, szájzárat kaptam, 40 fokos láz 3 napig. Majd kiműtötték a fogam, semmi baja nem lett a babának!
Most a másodikkal hörghuruthyulladásom volt, láz, gyógyszerek, de bízom benne neki sem lesz semmi baja!
7/8 anonim válasza:
Én 13 hetes voltam,amikor megfáztam,antibiotikumot kaptam a torkomra.A védőnőm mondta,hogy nincs is olyan kismama,aki nem esne át a megfázáson az első trimeszterben vagy a második trimeszter elején!Úgyhogy nyugi,nem lesz semmi gond.Én nem voltam lázas hála Istennek,viszont arra oda kell figyelni,hogy terhesség alatt ne legyél lázas,mert az veszélyes a babára nézve!
8/8 anonim válasza:
11 hetes vagyok, arcüreggyulladásom van, már majd 2 hete szenvedek, de a dokim egyelőre még nem akar antibiotikumot adni. Meglátjuk meddig bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!