Akinek roma származású ( valamilyen szinten) a párja, milyen lett a kisbabájuk börszíne. Kire hasonlít a pici?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 09:02
1/22 anonim válasza:
mármint te magyar vagy ő meg roma?
2/22 A kérdező kommentje:
Igen, én magyar, férjem anyukája magyar apukája roma származású
2013. márc. 27. 09:17
3/22 anonim válasza:
hát az attól függ hogy mennyi gént örököl tőled meg az apjától.szerintem kicsit barnás lesz de nagyon nem mivel az anyuka szokta inkább a döntő géneket átadni a babának.
4/22 anonim válasza:
meg már a második generáció keveredik....szal nem hiszem hogy nagyon sokban változna..(mondjuk én nem keverednék velük de ha megbecsül szeret dolgozik és nem vagy 16 éves:)akkor semmi gond ezzel) :)
5/22 anonim válasza:
Nekem csak féléig az a párom,anyja az az apja magyar.Fiunk olyan fehér,mint hó :)
6/22 anonim válasza:
A párom volt felesége félig roma (anya magyar,apa roma),van közös gyerekük,de a gyerkőc a páromra hasonlít.(pedig az anyukán kicsit látszik,hogy roma)
7/22 anonim válasza:
Szerintem a te esetedben a magyar gének a dominánsabbak, de persze előtérbe kerülhetnek a roma gének is, de szerintem erre van a kisebb esély.
8/22 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben van a családjuk, mondhatnám sokkal jöbb körülmények közt élnek mint a családok átlaga mostanság, férjem rendörnek készül...de ez mellékes, az ö böre picit kreol, apukája teljesen barna, de férjem báttya teljesen fehér, anyósomra ütött, de én szeretném ha férjemre hasonlítana a kisfiunk, ö nagyon jóképü, barna hajú, ha megnövesztené akkor göndör, én szöke vagyok, kék szemüek vagyunk mindketten.
Érdekelne mi a tapasztalat..
2013. márc. 27. 09:35
9/22 anonim válasza:
Pàrom elég sõtèt bõrü.Kislanyunk egy az egybe apja szinét õrõkõlte,kisfiam meg az enyémet.Na jo neki is kreol a böre de nagyon vilagos kreol.
10/22 anonim válasza:
egyik lányunk világosbarna hajú, fehér bőrű és kék szemű. Másik lány világosbarna haj, zöld szem és olyan fura sárgás bőrszín mint nekem van:D
A harmadik heteken belül születik, ő fiú lesz, hát kíváncsi leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!