Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek sorstársam, akik...

Van köztetek sorstársam, akik már 6-7 hónapja várnak a csodára, hogy megfoganjon első kisbabájuk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
végülis igen már azóta várjuk de mi tudjuk hogy nem fog jönni,mivel kiderült a férjem meddő.
2012. nov. 29. 21:34
 2/7 anonim válasza:
egy éve várunk rá..
2012. nov. 29. 21:49
 3/7 JanoviczkiFerencné ***** válasza:
Én nyolc hónapot vártam a fog.gátló abbahagyása után. Kiderült, hogy volt egy kis gombám és a nyálkásság miatt nem jött össze. Semmilyen labor nem mutatta ki, pedig én éreztem,hogy valami nem jól van odalent. Aztán az orvosom próba-szerencse alapon lekezelt borax-al a rendelőben, rá egy hétre már fájt a cicim (baba volt). Érdekes,hogy a laborok nem mutattak semmit, pedig az orvosom már a legdurvább nemibetegségekre is levette a mintát. Már 7 hónapos a babám.
2012. nov. 30. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi 2évet vártunk, mikor ugyan segitséggel, de pozitívat teszteltem!

Nagyon akartuk, és talán pont ezért nem jött...nem tudom, de már nem rágódok ezen, boldogok vagyunk!

NE ADJÁTOK FEL, REMÉNY MINDÍG VAN!

Orvosnál voltatok?

27hkm

2012. nov. 30. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan a 2. babámmal szeretnék már pozi tesztet, de 7 hónap próbálkozás után még mindig semmi! :S
2012. nov. 30. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Másfél évet vártunk az első gyerekre. A másodikra kb. felet.
2012. nov. 30. 10:25
 7/7 eszter888 ***** válasza:

Szia!

Nekünk ebbe a hónapban lesz 11 hónapja hogy nem jön a gólya a mi kis csodánkkal :(

2012. dec. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!