Létezne hogy az első hónapban sikerült?
Figyelt kérdés
November 5.-én volt meg a havim. Most kezdtünk újabb babaprojektbe, már van egy kislányunk. Állandóan szurkál a hasam alja, meg izomlázszerű fájdalmat érzek benne. Az előző terhességemnél is volt hasszurka, de már nem emlékszem hogy mikor. Létezik hogy első hónapban összejött? Nagyon jó lenne.2012. nov. 27. 07:43
1/7 anonim válasza:
Miért ne? :) Drukk!
Mi is kistesóra várunk, és most azon gondolkozom, hogy vajon ugyanazok a tünetek jelennek majd meg, mint a fiamnál, vagy a legelejétől más lesz a terhesség. Meglátjuk...
2/7 anonim válasza:
Persze hogy létezik.Örülj neki:)
3/7 anonim válasza:
Majd írd meg, mi volt :) Szurkolok!
4/7 anonim válasza:
Persze :) Nekem 3-ból 2 gyerekem az első hónapban sikerült. A középső meg a másodikban :)
5/7 A kérdező kommentje:
Már eléggé fájnak a melleim is, de ez még bármit jelenthet. Kíváncsi vagyok már, olyan izgalmas. Ráadásul most jutott eszembe, hogy van hajlamom trombózisra és ha terhes leszek hordanom kell gumiharisnyát. De azt sem tudom hogy mikortól. Erről minél hamarabb beszélnem kell majd a dokival. A kislányommal mikor terhes voltam még nem tudtam erről a hajlamról. Majd írok, hogy mi a fejlemény. Lehet vasárnap körül veszek egy tesztet.
2012. nov. 28. 08:22
7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Vettem már vagy négyet, mind negatív. 5.-én kellett volna megjönnie, de semmi. Még várok. Vannak tüneteim, de már én magam sem tudom mire gondoljak. :)
2012. dec. 7. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!