Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok ha nagyon...

Mit csinálnátok ha nagyon idegesek lennétek a baba nemét illetően, akarnátok mielőbb tudni vagy inkább meg se kérdeznétek a végéig?

Figyelt kérdés

3 fiunk van. Nem terveztünk több babát de mégis sikerült egy negyedik. A fiúkkal 16 hetesen voltam uh-n mert ott már egyértelműen látszik a 2 nem közti különbség ( a többi uh-n is részt vettünk természetesen csak ott nem a neme miatt mentünk ugyebár 12, 18, 26 hetesen hanem hogy minden oké e egészségesek stb.).

Most iszonyatosan szorongok és nagyon közeledik a 16.heti uh amire már bejelentkeztem de már ott tartok hogy veszem a telefont és lemondom az időpontot. Mivel csúnyán hangzik tudom de fogalmam sincs mi lesz ha ő is fiú úgy értem persze nyilván elfogadom, de annyira lányt szeretnénk és nem csak én hanem a férjem is teljesen beleélte magát és úgy győzött meg hogy tartsuk meg mivel ő érzi hogy biztos azért jött védekezés mellett mert kislány én meg nem merem elhinni. A fiúknál éreztem valahogy az elejétől hogy fiúk, most nem érzek semmit.

Arra gondoltam hogy inkább meg se kérdezem a végéig a nemét amikor megszületik már nem fogok egy szem csalódottságot sem érezni így meg úgy érzem, csalódott lennék ha most az uh-n mondanák hogy ismét fiú.

Az egész család annyira kislányt vár így számon tartják az uh időpontot is. Nem tudom mitévő legyek félek hogy a férjem is csalódott lenne. Aki esetleg volt hasonlóan több ugyanolyan nemű gyerekkel, hogy csinálta?

2013. márc. 26. 10:56
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Ja ezt én is megtaláltam de sokat olvastam róla külföldi oldalakon is és úgy van hogy ha piros akkor lány ha kék akkor fiú de legtöbbször ilyen köztes fura lila vagy káposzta színe van:)) Amit egyik indulattal pirosnak lehet nézni másik indulattal inkább kéknek:) Szóval ez egyáltalán nem pontos vagy ilyesmi, erre sose alapoznék mondjuk:)
2013. márc. 27. 10:06
 32/43 anonim ***** válasza:
Remélem tejesül a vágyatok és kislány lakik a pocakban drukolok.
2013. márc. 27. 10:58
 33/43 anonim válasza:

Mi lanyt szerettunk volna es nagyon izgultunk. Fiut el se tudtunk volna kepzelni. Bar csak a terhesseg bealltakor fogalmazodott meg ez igy bennunk. (viszont gyurtunk a lanyos napokra, tudod, peteeres elott..stb.)

Ebbol adodoan es mas okbol is talan, mi nem akartuk tudni a szuletesig a baba nemet. Minden alkalommal elmondtuk az UH-n, mielott elkezdtek, hogy nem szeretnenk tudni a baba nemet.

Csak lany nevunk volt amugy, fiut nem talaltunk olyat, ami tetszett volna. Viszont kellett adni a korhazban egyet-egyet.

Mindenki kerdezte is, hogy akkor "milyen ruhai lesznek, milyen szinu lesz a fal??" Mintha a kek es a rozsaszin kivetelevel mas szin nem letezne. :)

A terhesseg alatt mindenki fiut josolt a has formaja miatt, s mert latszolag nem sokat szedtunk fel. Plusz jottek az okossagok, hogy a sogornomnek is ez volt, meg a nagynenemnek es fiu lett..

Amikor megszuletett, nagy volt a boldogsag, mert lany kertunk, es megkaptuk!

2013. márc. 27. 12:29
 34/43 anonim ***** válasza:
kiderült már?
2013. ápr. 6. 08:35
 35/43 anonim ***** válasza:
Én is kíáncsi vagyok :)
2013. ápr. 6. 11:01
 36/43 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok. :)
2013. ápr. 7. 14:08
 37/43 anonim válasza:
Lany gyerkoc lett vagy ifju? :)
2013. ápr. 11. 21:01
 38/43 anonim ***** válasza:
na megtudtátok?
2013. ápr. 16. 20:46
 39/43 A kérdező kommentje:

jaj bocsánat nem jártam errefelé, nagyon nagy az öröm mert nagyon úgy fest (90%) hogy KISLÁNY lapul odabent :))) A férjemmel madarat lehet fogatni :)) meg persze velem is még mindig alig hiszem el:)

Köszönöm az érdeklődést!

2013. ápr. 22. 18:56
 40/43 anonim ***** válasza:
De jóóóó!!!!!!! :)))))))) Gratulálok!
2013. ápr. 22. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!