Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok ha nagyon...

Mit csinálnátok ha nagyon idegesek lennétek a baba nemét illetően, akarnátok mielőbb tudni vagy inkább meg se kérdeznétek a végéig?

Figyelt kérdés

3 fiunk van. Nem terveztünk több babát de mégis sikerült egy negyedik. A fiúkkal 16 hetesen voltam uh-n mert ott már egyértelműen látszik a 2 nem közti különbség ( a többi uh-n is részt vettünk természetesen csak ott nem a neme miatt mentünk ugyebár 12, 18, 26 hetesen hanem hogy minden oké e egészségesek stb.).

Most iszonyatosan szorongok és nagyon közeledik a 16.heti uh amire már bejelentkeztem de már ott tartok hogy veszem a telefont és lemondom az időpontot. Mivel csúnyán hangzik tudom de fogalmam sincs mi lesz ha ő is fiú úgy értem persze nyilván elfogadom, de annyira lányt szeretnénk és nem csak én hanem a férjem is teljesen beleélte magát és úgy győzött meg hogy tartsuk meg mivel ő érzi hogy biztos azért jött védekezés mellett mert kislány én meg nem merem elhinni. A fiúknál éreztem valahogy az elejétől hogy fiúk, most nem érzek semmit.

Arra gondoltam hogy inkább meg se kérdezem a végéig a nemét amikor megszületik már nem fogok egy szem csalódottságot sem érezni így meg úgy érzem, csalódott lennék ha most az uh-n mondanák hogy ismét fiú.

Az egész család annyira kislányt vár így számon tartják az uh időpontot is. Nem tudom mitévő legyek félek hogy a férjem is csalódott lenne. Aki esetleg volt hasonlóan több ugyanolyan nemű gyerekkel, hogy csinálta?

2013. márc. 26. 10:56
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősömék 9-en vannak fiútestvérek. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy szüleid sosem akartak lány?

A válasz: Szerinted?

:-D A csalódottság is hamar elmúlik, látod van aki 9-ig is eljut. És még is szeretik a gyerekeiket.

2013. márc. 26. 11:33
 12/43 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok, majd írd meg mi lett :)
2013. márc. 26. 11:37
 13/43 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm és külön köszi hogy senki se jött azzal hogy ássam el magam és örüljek hogy ennyi egészséges gyerekem van..

Részemről is kicsit önáltatás egyébként ez az időhúzás mert most még nem tudunk semmit ugye és így még van remény rá hogy tényleg kislány de ha már látjuk a kukit egyértelműen (mindhárom fiunk csak úgy mutogatta még én is felismertem egyértelműen kétség nem fért hozzájuk) akkor onnantól tényleg oda a varázs. Meg amit írtam hogy attól félek hogy most mindenki jobban ki fogja mutatni a csalódottságát, a szülőszobán amikor együtt végigcsináljuk a szülést a férjemmel (úgy értem, végig ott van) akkor biztos csak az eufória lesz hogy túléltük, itt van, ügyesen megcsináltuk, egészséges és kész.

2013. márc. 26. 11:44
 14/43 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, mit tennék a helyedben.

Nálunk is nagy volt a nyomás, mert a férjem családjában, 4en vannak testvérek, mindenhol van 2 fiú. Mikor jött az első nálunk, mindketten lányt szerettünk volna, fel sem merült bennünk, hogy fiú. 20. héten mondták, hogy fiú.

Örültünk neki nagyon.

Aztán sok év próbálkozás után újra terhes lettem. Nem akartam tudni a nemét, mondván, örülök, hogy megfogant. A 16 heti uh-on megkérdezte a doki, hogy szeretnénk-e tudni. A férjem gyorsan rábólintott, hát fiú.

Így van a családban 8 fiú unoka.

Mi szeretnénk még egy babát, majd. Most 8 hós a kicsi.

De hogy mit tennék? Nem tudom. Nagyon kíváncsi lennék, a család annyira nem érdekelne, hogy mit szeretnének. Én örülnék akkor is, ha kukacos lenne a 3. is. Én azért szeretnék harmadikat, hogy 3 legyen.

De a kíváncsiság.... biztosan hajtana.

2013. márc. 26. 13:39
 15/43 anonim ***** válasza:
Én tudom hogyan lehet megtudni a baba nemét orvos nélkül. Nálam és egy ismimnél is bejött. Nézd meg melyik bokacsontod dagad, jobb vagy bal. Nekem is úgy mondta egy bnőm és van valóságalapja. Kora terhességnél kezd már látszódni (kb.6-7 hetesen). De majd írd meg melyik :-) Mert nem merem leírni hisz olvastam félsz tőle.
2013. márc. 26. 14:42
 16/43 anonim ***** válasza:
Ismerős! Van két lányunk,a férjemnek előző házasságból mégegy,tehát 3. Mindenáron fiút szerettünk volna,megpróbáltuk. Én is tiszta ideg voltam,már aludni sem tudtam ,nagyon féltem a csalódástól! Menj el,megnyugszol,nem véletlen az a baba. Várom a visszajelzést!!!!
2013. márc. 26. 14:52
 17/43 A kérdező kommentje:
Bokacsont? még egyik se nekem az jóval később jön el egyébként érdekes amit írsz mert én mindig nagyon vizesedek a végére de a bal bokám mindig 2szer akkora mint a jobb...
2013. márc. 26. 15:04
 18/43 anonim ***** válasza:
Én nem vizesedésre, dagadásra gondolok. Mert Te ilyen korán vizesedsz? Hisz már az elején is látni h melyik boka (ami kitülemkedik kis csont) dagad. Nem hatalmas dagadásokra kell gondolni.
2013. márc. 26. 15:29
 19/43 A kérdező kommentje:
nem pont ezt írtam:) hogy az csak a vége felé jön el hálistennek ( a vizesedés). Dagadni nem dagad semmim.
2013. márc. 26. 15:43
 20/43 anonim ***** válasza:
És teljesen egyforma a két a bokacsont? Bocsi utána visszaolvastam és félreértettem.
2013. márc. 26. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!