Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnátok ha nagyon...

Mit csinálnátok ha nagyon idegesek lennétek a baba nemét illetően, akarnátok mielőbb tudni vagy inkább meg se kérdeznétek a végéig?

Figyelt kérdés

3 fiunk van. Nem terveztünk több babát de mégis sikerült egy negyedik. A fiúkkal 16 hetesen voltam uh-n mert ott már egyértelműen látszik a 2 nem közti különbség ( a többi uh-n is részt vettünk természetesen csak ott nem a neme miatt mentünk ugyebár 12, 18, 26 hetesen hanem hogy minden oké e egészségesek stb.).

Most iszonyatosan szorongok és nagyon közeledik a 16.heti uh amire már bejelentkeztem de már ott tartok hogy veszem a telefont és lemondom az időpontot. Mivel csúnyán hangzik tudom de fogalmam sincs mi lesz ha ő is fiú úgy értem persze nyilván elfogadom, de annyira lányt szeretnénk és nem csak én hanem a férjem is teljesen beleélte magát és úgy győzött meg hogy tartsuk meg mivel ő érzi hogy biztos azért jött védekezés mellett mert kislány én meg nem merem elhinni. A fiúknál éreztem valahogy az elejétől hogy fiúk, most nem érzek semmit.

Arra gondoltam hogy inkább meg se kérdezem a végéig a nemét amikor megszületik már nem fogok egy szem csalódottságot sem érezni így meg úgy érzem, csalódott lennék ha most az uh-n mondanák hogy ismét fiú.

Az egész család annyira kislányt vár így számon tartják az uh időpontot is. Nem tudom mitévő legyek félek hogy a férjem is csalódott lenne. Aki esetleg volt hasonlóan több ugyanolyan nemű gyerekkel, hogy csinálta?

2013. márc. 26. 10:56
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Igen:)) Mindegy kivárom én már ezt a pár hetet ( 3 hét van addig) ezen már nem múlik.
2013. márc. 26. 16:38
 22/43 anonim ***** válasza:
Hát én tudni akarnám, de amúgy megértelek! Ha most megtudod, hogy esetleg kisfiú, akkor van időd lélekben elfogadni, felkészülni a szülésig. Nyilván addigra a család is elfogadja. De gondolj bele, a meg kislány, akkor már most tök jó, tudsz neki vásárolgatni, stb. Én drukkolok, mindenképp írj majd, már megtudjátok!
2013. márc. 26. 17:13
 23/43 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, totál így gondoltam-éreztem mint Te....tudom, h ilyet nem szabad, de volt olyan gondoltatom is ha lány akkor nem is akarom végigcsinálni, tudtam, h császár lesz, így mivel ez a 2. császárom, nem is nagyon lehet több gyerek. Voltam Ceizlernél azt mondta, biztos módszer nincs, menjek ki Bécsbe és a 7. héten vérből megmondják mi a neme. Még ezen is elgondolkodtam, de aztán inkább bíztam benne h most fiú lesz:-)
2013. márc. 26. 17:25
 24/43 A kérdező kommentje:
Tényleg van ilyen hogy megmondják vérből kint Bécsben a 7.héten???
2013. márc. 26. 17:41
 25/43 anonim ***** válasza:

Megy a drukk kislányhoz, de ne szomorkodj ha lesz még egy kispasitok, hiszen annyira különbözőek a gyerekek, ne úgy fogd fel hogy kislány, kisfiú, hanem egy kis egyéniség, legyen bármi is a lába között:)

De megy a drukk! :) Írd meg majd légyszi :)

2013. márc. 26. 23:44
 26/43 anonim ***** válasza:
nem is tudom melyik vizsgálat az ithon ahol már korábban nagy százalékban meg tudják mmondani hogy milyen nemü lesz a baba...
2013. márc. 27. 08:26
 27/43 A kérdező kommentje:
Az ilyen invazív beavatkozás amit mondjuk betegség miatt néznek (pl. lepényi mintavétel) amit 12.hét előtt végeznek ha indokolt vmi miatt (korábban beteg baba a családban vagy ilyesmi) dehát nálunk szerencsére semmi ilyesmi nincs.
2013. márc. 27. 08:52
 28/43 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam, hogy kapható olyan terhességi teszt ami kimutatja, hogy fiú vagy lány.

Ugyanúgy vizeletből kell elvégezni, mint a terhességi tesztet csak ez kék vagy rózsaszín lesz.

2013. márc. 27. 09:07
 29/43 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ztkLBYollCI

Most találtam is egyet, de nagyon drága... :/

[link]

2013. márc. 27. 09:12
 30/43 anonim ***** válasza:

Nem is hallottam még ilyet, hogy van teszt a nemére.

De nekem nem lenne szívem elvetetni, ha nem olyan nemű, mint amit a teszt mutat. Illetve mi van, ha téved?

Oké, azt írja, hogy 99.9%, de mégis.

2013. márc. 27. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!