Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sírtatok már az orvosnál?

Sírtatok már az orvosnál?

Figyelt kérdés
Ma délután voltam orvosnál, és elbőgtem magam. Nagyon rosszul éreztem miatta magam, és ciki is volt.
2013. márc. 25. 21:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az összes történeten elsírtam magam most
2013. márc. 26. 12:36
 22/24 anonim ***** válasza:
9 hetesen magánrendelésen közölte velem az orvos, hogy elhalt a magzatom már 2 hete, másnap menjek be a kórházba műtétre. Akkor nagyon elkezdtem sírni, közben közölte, hogy X ezer forint a vizsgálat és holnap reggel találkozunk az osztályon, és már küldtek is kifele...Azóta nem hozzá járok...
2013. márc. 26. 12:42
 23/24 anonim ***** válasza:
Hú nekem úgy folyt a könnyem a nőgyógyásznál , hogy nem tudtam megszólalni, szerintem megsajnált mert kedves volt utána. Nagyon ciki így utólag, de tudom hogy 4 héten belül elfelejt mindenkit így megnyugodhatok hogy legközelebb azt sem tudja mi volt.
2013. márc. 26. 13:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Én sosem sírtam, de szerintem abszolút nem ciki, emiatt ne érezd magad kellemetlenül!
2013. márc. 26. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!