Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sírtatok már az orvosnál?

Sírtatok már az orvosnál?

Figyelt kérdés
Ma délután voltam orvosnál, és elbőgtem magam. Nagyon rosszul éreztem miatta magam, és ciki is volt.
2013. márc. 25. 21:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%
En az UH-n sirtam, mikor kiderult, hogy fiam lesz. Total kiakadtam, hogy miert nem lany?! Kinagyitott penisz ott nezett velem szembe. Persze orultem, mert a ferjem fiut akart en is ereztem, hogy fiam lesz de az UH-t veltem az utolso eselyemnek egy lanyra....sirtam, hogy de nekem kell egy kislany is! Meg azert is mert homoru formaban kellett fekudnom azon a tetves asztalon es az uh-s no nem segitett felulni. Nagyon fajt a hatam es mindenem. Majdnem leestem az asztalrol. Mikor a ferjem bejott meg nem gyozte nyalni a hatsofelemet a pitsa. Gyonyoru, jokedvu, csupa napsugar a Kisfiam. Lassacskan 2 es fel eves. NAGYON szeretnenk mar a kistestverket!
2013. márc. 26. 03:45
 12/24 anonim ***** válasza:

én az orvosnál akkor sírtam először, mikor már 1 éve próbálkoztunk mindhiába.

aztán, mikor 2 év után nekünk is sikerült, a 12 hetes uh-ot végigbőgtem :)

annyira hihetetlen volt, hogy végre nekünk is sikerült, s kisbabánk lesz :)

16hkm

2013. márc. 26. 06:58
 13/24 anonim ***** válasza:
én is lsirtam magam mikor a kicsi kincsem szivhangját meghallottam!!!!nem éreztem cikinek
2013. márc. 26. 07:01
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor bőgtem,mikor 8 hetesen uh-n a doki közölte,2en vannak odabenn.Úgy sírtam,hogy adott egy uh képet ajándékba,pedig nem is kértem,és amúgy 500 ft lett volna.Jó is,mert én a sírástól el is felejtettem volna kérni.Mikor kifele mentem sem tudtam abbahagyni,szegény férjem kint várt,alig tudtam neki elmondani hogy ikreink lesznek,csak öleltem őt meg az akkor 14 hós lányunkat.
2013. márc. 26. 07:12
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is sírtam, mikor kiderült, hogy kislány. Annyira örültem, hogy elsírtam magam.
2013. márc. 26. 08:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Másodjára is fiút szerettünk volna. Mikor megtudtam hogy öcsi érkezik elsírtam magam. Aztán a kocsiból felhívtam az apukáját és akkor is elsírtam magam,de ő is:)
2013. márc. 26. 08:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Sajnos sírtam rossz hír miatt is,(vetélés)aztán később örömömben is,a nőgyógyászomnál.Nem volt ciki(akkor és ott)belefért,empatikus,emberi érzésekkel is megáldott orvos volt,vigasztalt,erősített,később velem együtt örült.Orvosnál kiszolgáltatottabb az ember,+a hormonok ezzel tisztában vannak a dokik(a normálisak)ne érezd cikinek!Gratulálok! :)
2013. márc. 26. 08:49
 18/24 anonim ***** válasza:

Kicsit más történet,mint a tiétek,de én 6 erős pozi teszt után reménykedtem,hogy nincs baba a dologba...

Elmentem,persze,hogy baba volt,ott bőgtem vagy negyed órát,doki próbálkozott vígasztalni,de semmivel se lett jobb.Azóta is örülök,hogy magánrendelére mentem,sztkba tuti kidobtak volna folyosóra.Összeszedtem magam,vállaltuk volna,de később elment,na akkor is ott ragadtam a vizsgálóasztalon...

2013. márc. 26. 09:31
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

ó, én is zokogtam már, örömömben és megkönnyebbülésemben...

14 hetes várandósan életmentő műtetem volt, nem egyeztem bele az altatásba ezért csak gerincszurit kaptam meg aztán vénásat is közben még 2x.

A műtét közben egyre gyengült majd leállta a picim szívhangja, mindenki megdermedt, a kezek megálltak és a monitorra meredt az összes köpenyes, az anesztes meg úgy megszorította a karom hogy napokig látszott az ujjai lila nyoma de akkor észre sem vettem hogy fájna. Három szívdobbanás múlva megindult újra a pittyegés! Egyszerre szusszantotta ki mindenki a bennszorult levegőjét, aztán vigyorgott az egész bagázs mint a vadalma, én meg úgy elkezdtem zokogni, hogy rázkódtam teljesen az asztalon, nyugtatót kellett adniuk mert nem tudtak tovább dolgozni bennem, na attól megint meglassult a baba szívhangja is, de akkor mát tudtam, hogy minden rendben lesz vele!

Túlélte a műtétet pedig csak 34 %-ot adtak neki erre, ki tudtam hordani pedig kétségesnek vélték, és program császárra voltam kiírva vele de ő korababaként spontán módon és komplikációmentesen született meg. Makkégészegesen, holott borítékolták az idegrendszeri károsodását! Akkor is bőgtem amikor megszületett és megöleltem, egymás szemébe néztünk és egyszerűen TUDTAM, hogy tökéletesen rendben van vele minden.

Egyáltalán nem érdekelt egyik alkalommal sem, hoy ciki-e vagy sem, egyszerűen nem tudtam parancsolni az érzelmeimnek és eszembe se jutott a környezetem reakcióját mérlegelni. Utólag sincs bennem rossz érzés a sírások miatt, szerintem ez teljesen emberi reakció és érthető is, az orvosok is bizonyára így gondolják, nem hiszem, hogy elcsodálkoznának vagy megbotránkoznának mindezek miatt. Emberből vannak ők is...

2013. márc. 26. 10:24
 20/24 anonim ***** válasza:
utolso,én megsirattam a történeted,de örülök hogy minden rendben!
2013. márc. 26. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!