Vannak itt 6-7 hetes terhes kismamak? Ha igen hogy vagytok? Voltatok mar orvosnal?
en elvileg most vagyok 6 hetes terhes van sok pozi teszt
holnap megyek ultrahangra es remelem nem csak babat de sziv hangot is hallhatunk!
nektek volt a 6. heten sziv hang?
nagyon izgulok de közben meg majd kiugrok a börömböl a boldogsagtol!
Szia.En ma vagyok 6hetes és 4napos:-)
4hetesen megvéreztem picit,pár nap után elmentem dokihoz kiirt UH-ra akkor voltam 5hetes 1napos,csak üres petezsákot látott,visszahivott 1hétre 6hetes 1naposan,ismét üres petezsákot látott,igaz méretileg nagyobb volt mint elöször.utána vissza hivott 3napra rá,tehát 6hetes 4naposan,és már láttam a babát és a szivmüködését is.Ezt azért irom h látsd h 3 nap alatt is "csoda tud történni:-))Boldog babavárást!
Sziasztok!
Én pont ma vagyok 7 hetes, de csak jövőhét szerdára kaptam időpontot a magándokimtól. Már annyira várom, hogy meghallhassam a picikénk szívdobogását, és persze jó lenne már a dokitól egy visszaigazolás, hogy minden a legnagyobb rendben van! :) Mindenkinek nagyon boldog babavárást! :)
en 5+5 hetes vagyok az elvileg a 6. terhessegi het!
a doktor az ultrahangon nem latott semmit vert vett ma meg megint vert vesz hetfön ha emelkedik a hcg hormon kiallitja a kiskönyvet!
de en kezdek ketsegbe esni most akkor van terhesseg vagy nincs? 3 testet csinaltam mind egyertelmüen pozitiv de akkor az ultrahangon miert nem egyertelmüen latszik?
en ezt tenyleg nem ertem!
Kedves kérdező!
Petezsákot sem látott a doki? Vagy megvastagodott méhfalat? Vagy valamit?
Amúgy ne stresszeld magad, mert egyikőtöknek sem tesz jót. A teszteknél nagyon ritka az állpozi teszt!
Ahj én meg már úgy várom a szerdát, mert akkor megyek először Uh-ra, meg doktornőhöz is! :) 7+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!