A 6. héten voltam először orvosnál. Akkor még csak a petezsák látszott hüvelyi UH-on. Holnap megyek ismét, a 10. héten. Most is fog UH-ot csinálni, vagy megvárja a 12. hetit?
Az optimális családtervezés egyik alapja a koraterhesség megállapítása, a beágyazódás helyének megállapítása és egy nulladik uh, amivel a következőt össze lehet hasonlítani. Megértem, hogy van, aki a második kimaradt menses táján megy először uh-ra, sokáig ez volt a szokás, de manapság vannak, akik tudatosan tervezik a várandósságot, (lásd Czeizel Endre javaslatait ezügyben). Én is 5. héten megyek először, és valószínűleg nem sok minden fog látszani, ezt tudom előre. De kéthetente ismételjük, és detektáljuk a fejlődését. Van aki így szeretné, van aki úgy, hogy 12. hétig egyszer néznek rá. Mindenki úgy teszi, ahogy akarja. Szóval mi gyakran uh-zunk, kb. kéthetente. Ha kéred, neked is megcsinálja, szerintem.
Az uh nem árt a babának egyáltalán. Nincs rá hatással.
Ha máshol akarod a kombináltat csinálni, szerintem jelezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!