Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számíthatok most?

Mire számíthatok most?

Figyelt kérdés

Utolsó mensitől számolva 6hetes terhes vagyok. Viszont petezsák van, de embrió nincs. Illetve 2cm-es mimóma található a méhfalon. Két hét múlva kell visszamennem ultrahangkontrollra. Volt már valakinek hasonló?

Csak én érzem úgy ,hogy itt nem lesz baba,hanem egészségügyi kaparás? :/

2013. márc. 18. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
5 hét 5 naposan nekem is csak egy 11 mm üres petezsák volt, most vagyok 34 hetes. Szóval egyelőre ne érezd úgy, hogy nem lesz baba. :-)
2013. márc. 18. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Lehet, hogy nem középidőben, hanem később fogant 1 héttel. 5 hetesen általában még csak petezsák van! Fő a pozitív hozzáállás!! Szurkolok!
2013. márc. 18. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. márc. 18. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Az első terhességem előtt kiderült, hogy mióma van a méhemben. Azóta a hatodik babát várom, és mindegyik terhességemnél és szülésemnél rendben volt minden.

2. Ennél a terhességemnél 6+5 hetesen csak üres petezsák volt, de aztán előkerült a baba! :-)

Remélem, nálad is így lesz!

2013. márc. 19. 10:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Már.csak.pár.óra.az.uh-ig:)))
2013. márc. 29. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:
15,8mm-es.embryo:)))
2013. márc. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!