Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
15 hetes magzatomnak vese tágulata van.

2013. márc. 13. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mekkora a tágulat. Van ilyen az ismeretségi körömben, ott szerintem kicsi tágulat volt, most 5 éves a gyerek, félévente kell visszajárniuk kontrollra, egyébként nemsokára teljesen kinövi.

Nagy tágulat komoly gondot is jelezhet.

Biztos mennetek kell majd genetikai tanácsadásra. Az orvos mondott valamit?

Remélem, rendben lesz minden.

2013. márc. 13. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta nincs olyan nagy eltérés, most figyeljük, aztán másik városba küldenek ha nem múlik. Azt mondta elmúlik többnyire! 15 hetes vagyok.
2013. márc. 13. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
szia kérdező, én 20+6 napos voltam, mikor a 2. kötelező uh-án a kisfiam mindkét veséjében 5-5 mm-es tágulatot látott a szonográfus, 27+4 naposan voltunk 4D uh-án ott az orvos, 4,1 és 3,5 mm-nek mérte, 28+6 napos következő kötelező uh-án a szonográfus már 7-7 mm-nek mérte, betöltött 30 hetesen a saját orvosom azt mondta, hogy szinte nem is látja, annyira kicsik, nem is mérte meg..., nálunk így változik, függ attól is, hogy éppen mennyi vizelet van a pici veséjében és hát ahogy nő a tágulat is nő vele, összességében véve azt mondták, hogy 15 mm felett nézik jobban, ha születéséig nem múlik el, akkor bizonyos időközönként menni kell majd uh-ra a babával és úgy követik nyomon, de általában 1-2 éves korukra maguktól kinövik, mondjuk azt nem tudom, hogy hány féle vesetágulat van, ami az én pocaklakómnak van arra ezeket az infókat kaptuk, üdv 30+2 hkm
2013. márc. 14. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor bízzunk benne, hogy elmúlik!
2013. márc. 14. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Remélem elmúlik!!!!
2013. márc. 30. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!