Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
15 hetes magzatomnak vese tágulata van.2013. márc. 13. 20:37
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mekkora a tágulat. Van ilyen az ismeretségi körömben, ott szerintem kicsi tágulat volt, most 5 éves a gyerek, félévente kell visszajárniuk kontrollra, egyébként nemsokára teljesen kinövi.
Nagy tágulat komoly gondot is jelezhet.
Biztos mennetek kell majd genetikai tanácsadásra. Az orvos mondott valamit?
Remélem, rendben lesz minden.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta nincs olyan nagy eltérés, most figyeljük, aztán másik városba küldenek ha nem múlik. Azt mondta elmúlik többnyire! 15 hetes vagyok.
2013. márc. 13. 21:01
3/5 anonim válasza:
szia kérdező, én 20+6 napos voltam, mikor a 2. kötelező uh-án a kisfiam mindkét veséjében 5-5 mm-es tágulatot látott a szonográfus, 27+4 naposan voltunk 4D uh-án ott az orvos, 4,1 és 3,5 mm-nek mérte, 28+6 napos következő kötelező uh-án a szonográfus már 7-7 mm-nek mérte, betöltött 30 hetesen a saját orvosom azt mondta, hogy szinte nem is látja, annyira kicsik, nem is mérte meg..., nálunk így változik, függ attól is, hogy éppen mennyi vizelet van a pici veséjében és hát ahogy nő a tágulat is nő vele, összességében véve azt mondták, hogy 15 mm felett nézik jobban, ha születéséig nem múlik el, akkor bizonyos időközönként menni kell majd uh-ra a babával és úgy követik nyomon, de általában 1-2 éves korukra maguktól kinövik, mondjuk azt nem tudom, hogy hány féle vesetágulat van, ami az én pocaklakómnak van arra ezeket az infókat kaptuk, üdv 30+2 hkm
4/5 anonim válasza:
Akkor bízzunk benne, hogy elmúlik!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Remélem elmúlik!!!!
2013. márc. 30. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!