22 éves, már évek óta önellátó, teherbe esett nő vagyok és senki nem áll mellettem. Mit tegyek?
Borzasztóan kétségbe vagyok esve, miután 3 napja megtudtam, hogy terhes vagyok.. Védekezés (fogamzásgátló) mellett alakult ki ez a helyzet, nem terveztünk még a párommal babát.
Számára egyetlen lehetőség létezik ( az abortusz ), és anyám sem áll pozitívan a dologhoz, bár konkrétan nem mondja, mert ugye nem mondhatja, célozgat, hogy ő nem tudna nekem segíteni (pedig, ha akarna tudna) fiatal vagyok még hozzá, stb.
Nem akarom elvetetni a babát, iszonyatosan kétségbe vagyok esve. SENKI nem áll mellettem, mióta tudom ezt az egészet csak forgolódok éjjelente, agyalok és nagyon félek. Holnap hívom a nőgyógyászomat időpontért, mit mondjak majd neki?? Ezalatt a pár nap alatt kb. tönkrement az életem- párom elfordult tőlem, tegnap már éjszakára sem jött haza, annyit nem kérdezett meg, jól vagyok-e, egyszerűen nem beszél a dologról, teljesen kizárja. Neki nem létezik más lehetőség, pedig nem élünk rossz anyagi helyzetben, megvan mindenünk. ( a lakás nem saját, de kinek az manapság ilyen fiatalon?) Mit tegyek? Ilyenkor miért nem áll mellém senki? Miért van az, hogy csak én nem rökönyödtem meg a hirtelen hatalmas döntéstől és nem a könnyebb utat választanám??
Ne veszekedjetek ezen a kérdésen, kérlek titeket. Senkinek nincs joga gyilkosnak nevezni egy másik embert.. Igenis van olyan, hogy valaki nem tud felnevelni egy gyereket. De mindegy is, mindenkinek lehet álláspontja.
Voltam az orvosnál, vizsgálat útján megállapította a terhességet. UH-t egyelőre még nem csinált, mert fiatal terhességről beszélünk még nagyon. Jövő csütörtökön megyek UH-ra, akkor többet fogunk tudni. Rengeteget beszélgettem az orvosommal, megkért jövőhétig még gondolkozzak. Továbbra sem tudom mit tegyek.. A nap minden percében ezen jár az agyam. Párom, mintha kicsit másképp gondolna már erre a dologra, legalábbis már beszélünk róla. Ettől függetlenül még mindig nem tudom mit akar, egyáltalán nem látok rajta örömöt semmiképp. Anyámmal csak romlott a helyzet, tegnap (az orvosi vizsgálatom napján) megjelent nálam 2 csomag betéttel meg egy kis fogkrém-mintával, mondván "ezeket majd vigyem a műtétre" Gusztustalan.
Szia
Mi van Veled/Veletek? Ha van kis időd, írj légyszi...
Szia!
A párom pontosan ma egy hete költözött el itthonról.
A babám szíve a terhesség 10.hetében leállt. Egy ultrahangon tudtam meg. Összeroppantam. Ő (párom) persze nem volt ott.
Most pedig meg vagyok törve, tényleg tönkrement az életem.. Úgy érzem belehalok a szakításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!